Stäng star

Runacademys blogg

Vi utökar med fem nya orter till hösten

Publicerad

Vi kan glatt meddela att vi i höst kommer starta löpargrupper på ytterligare fem orter runt om i Sverige. Skoj! Vi välkomnar här med Sälen, Helsingborg, Sätra, Enskede och Tygelsjö till Runacademy!

Vi tycker att det ska bli jätteroligt att starta upp på dessa orter och vi hoppas att ni som bor i eller i närheten av dessa städer passar på att vara med i höstens löpargrupp. Terminen startar vecka 37.

Sälen
Caroline är en trogen Runacademyledare med fler år på nacken på bla på Södermalm i Stockholm. Nu har hon flyttat norr ut och öppnar upp att Sälenborna ska få chans att upptäcka löparglädjen.

Helsingborg
Grattis Helsingborg! Till hösten tar två duktiga ledare ansvaret över Helsingborgs första löpargrupp. Deltagarna kommer få ledare med gedigen kunskap och mängder med inspiration!

Sätra
Stockholms förorten Sätra har många fördelar – men ingen Runacademy löpargrupp. Det tyckte Helena Göransdotter skulle ändras på och startar därför till hösten upp i Sätra. Helena har i många år varit ledare på Liljeholmen i Stockholm.

Enskede
Caroline är en glad tjej som till hösten tar rodret över vår nystartade grupp i Enskede. Caroline är från grunden 800 m löpare och på senare år har hon varit platschef på Runacademy i Huddinge.

Tygelsjö
På nya orten Tygelsjö får vi fyra härliga tjejer som leder gruppen. De alla är grymt taggade efter att ha kört ett pass med Runacademy i Malmö!


Kommentarer avstängda.