Stäng star

Runacademys blogg

Vilken lördag!

Publicerad

Det här måste gå till en av de mest intensiva lördagarna i Runacademys historia. Det var nämligen mycket som hände igår. Men allt har verkligen gått bra. Här kommer lite bilder från dagen.

Läger i Grövelsjön
På vårt läger i Grövelsjön så bjöds det idag på den längsta turen. Här fick deltagarna välja på att springa från 15 till hela 35km. I fjällen är dessutom en kilometer mycket tuffare med backar och svårare terräng i jämförelse med om asfalt så det kämpade på riktigt bra. Det blev dessutom många längdrekord som överträffade sig själva. Imorgon är det sista dagen på lägret.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Uppvärmning på Midnattsloppet
Längst i söder i Sverige har vi idag även hållt i uppvärmningen samt ställt ut monter i Malmö på Midnattsloppet. Det var tredje helgen i rad som vi nu körde. Det var våra duktiga ledare i Skåne som ansvarade för detta och de har varit så duktiga!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Utbildning för ledare i Stockholm
Här i Stockholm har det även varit fullt upp för många av våra nya ledare som varit på utbildning. För oss är det väldigt viktigt att hålla en hög nivå på träningarna och då gäller det att tränarna är förberedda. Dagen till ära hade vi även en av Sveriges främsta föreläsare och forskare inom träningslära i form av Mikael Mattsson. Vi fick lära oss väldigt mycket och även bli uppdaterade på mycket spännande inom forskarvärlden.
Kvällen avslutades på bästa sätt med middag på en mysig restaurang. Imorgon har vi en till fullspäckad dag med ledarna.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer avstängda.