Stäng star

Runacademys blogg

Röstningen är avslutad – här är vinnarna i årets eldsjälar 2021!

Publicerad

Tack för er hjälp att nominera årets eldsjälar, det vill säga personer i Runacademy som på olika sätt har utmärkt sig under året. Bland hundratals nomineringar valdes tre kandidater för respektive kategori ut, vilka ni sedan fick rösta på för att tillsammans utse vem som tog hem årets prestation, årets nykomling eller årets ambassadör. Nu avslöjar vi vinnarna av årets eldsjälar 2021!

 

Årets prestation – Cassandra Lundvall

Motivering: Cassandras utveckling har varit fantastisk detta år, på flera olika plan. Hon har blivit betydligt snabbare, sprungit längre och är stabil som få i den nya ”kostymen”! Utöver det, har hon enligt mig, utvecklats som människa och gått från en något mer tillbakadragen roll i gruppen, till en peppare av hög rang! Hon har blivit en ödmjuk och ledande deltagare, både i vår grupp och i Runacademys träningsutmaningar

Årets nykomling – Ida Johansson

Motivering: Som en förslappad soffpotatis (hennes egna ord), tyngd av både övervikt, sorg, prestationsångest, började hon springa i vårens nybörjargrupp och var fullkomligt livrädd att hon skulle vara för dålig för att ens passa in i gruppen. Det är stämningen och peppet som fått henne att gå på vart pass, i hettande sol eller regn till trots. Nu under hösten har hon klarat av att jogga 5km och ser fram emot 2022 års Winter Camp. Med hjälp av Runacademy’s träning har hon hittat tillbaka till sig själv; hon är inte längre lika tyngd av övervikt och sorg och prestationskrav.

Årets ambassadör – Silvana Aldazosa Figliozzi

Motivering: Silvana delar med sig i träningsutmaningsgruppen på Facebook om sin svåra ångest och dagliga panikattacker och hur hon hittat löpningen, både som utmaning men också som ett sätt att må bättre. Genom att våga vara öppen minskar stigmat kring hennes sjukdom vilket kan hjälpa andra. Men hon hjälper även sig själv att må bättre genom att träna och utmanar även sin sjukdom gång på gång med löpning och hög puls när det ofta kan upplevas otäckt vid ångest och panikattacker.

Stort grattis alla eldsjälar!


3 kommentarer
  1. Vi är alla vinnare, ni nominerade är snäppet vassare och Cassandra, Ida och Silvana, ni är lysande stjärnor❤️

  2. Är 79 år med två nya höftleder som bär mig fram i ur och skur. Löpningen är människans nya livstil. Ser fram emot ett nytt år!!

  3. 👏🏼👏🏼👏🏼