Stäng star

Runacademys blogg

Vinterutmaningen körs igång på måndag!

Publicerad

Vill du bli både starkare och uthålligare? Då ska du kickstarta året med vår vinterutmaning. Perfekt för att få in rolig och varierad träning i vinter! Under fem veckor kommer vi att utmana dig på 3-4 pass i veckan som körs helt online.

Utmaningen startar 30 januari och pågår till 5 mars. Du kommer även att ha tillgång till passen till och med 16 mars ifall du skulle bli sjuk och på så sätt missa några pass. Att träna med oss är enkelt! Du coachas via instruktionsfilmer och ljudfiler som gör att du kan träna när du vill, på dina villkor.

Hur kommer det att fungera?

Det kommer att vara en stor variation i alla pass med olika typer av intervaller, löppass varvat med styrka och renodlade styrkepass. I alla löppass blir du coachad av oss via ljudfiler medan du i styrkepassen coachas genom instruktionsfilmer. Du kommer dessutom känna dig extra duktig efter genomförda pass när du klarmarkerar dessa i ditt program. Tillsammans peppar vi sedan varandra via en grupp på facebook som gör träningen extra lustfylld.

Hur mycket bättre kan du bli på 5 veckor?

På endast fem veckor kommer du att göra stora förbättringar i din styrka så väl som uthållighet. För att motivera dig extra i din träning kommer du att få starta utmaningen med ett fystest där både din styrka så väl som uthållighet sätts på prov. Du kommer sedan att få göra samma test igen efter sista passet. Vi lovar – det kommer ge en extra boost att se hur mycket som du har utvecklats. Tidigare år har våra deltagare gjort stora förbättringar på dessa tester.

Vinn fina priser!

Om du genomför alla pass i utmaningen senast 5 mars har du chans att vinna grymma priser. Vi lottar ut följande priser direkt efter avslutad utmaning. Den som gjort störst förbättring på fystestet kommer dessutom att vinna 1000 kr i presentkort på vår webshop!

Vi kommer lotta ut följande bland alla er som deltagit i hela utmaningen:

1 plats till vårens löpargrupp på valfri ort
Plats i vårutmaningen
10 par löparvantar från Salomon
Löparryggsäck från Salomon
Löpartights från Salomon med Runacademy logga
Löparjacka från Salomon med Runacademy logga

Anmäl dig till utmaningen

Du anmäler dig till utmaningen genom formuläret nedan. Kostnaden är enbart 299 kr (vid betalsätt faktura tillkommer 35 kr i faktureringsavgift). Du kommer att få alla pass mejlade till dig veckan innan passet. Häng med och få en rejäl kickstart på det nya året!


Kommentarer avstängda.