Stäng star

Runacademys blogg

Träffa våra ledare i Halmstad!

Publicerad

För oss är det viktigt med duktiga och erfarna ledare. Vi har därför stora krav på våra löpcoacher och många av ledarna har  en lång bakgrund som löpare med stor erfarenhet från coaching. I Halmstad har vi glädjen att presentera tre ledare som är superladdade att ta hand om er i Halmstad!

 

Ledare i Halmstad!

Erik ledare

Erik Johansson
Erik är en rutinerad löpare och har sprungit hela tio maratonlopp samt flera ultralopp och däribland hela vasaloppet! Erik har lång erfarenhet som ledare och har bland annat varit ansvarig huvudledare i den lokala friidrottsklubben. Han är dessutom licensierad PT från The Academy samt certifierad löpcoach från träningskompaniet.

”Jag ser framemot att få träffa nya människor som vill lära sig mera av löpning och finna hur roligt det kan vara att springa. Det ska bli väldigt roligt att få dela med sig av min kunskap.”

 

 

 

 

 

 

 


marita fredmanMarita Fredman
Marita tävlade själv på en hög nivå som medeldistanslöpare när hon var yngre och har efter det varit friidrottstränare i 15 år samt motionsgymnastikledare i över 20 år. Marita drivs av att engagera folk och hoppas framförallt att hon ska inspirera fler i hennes ålder att också komma igång med löpträningen.

”Det ska bli väldigt roligt att vara ledare och ser framförallt framemot att få fler nybörjare att komma igång med löpträningen”

 

 

 

 

 

 

 

 

tim fredamn

 

Tim Fredman

Tim har tränat löpning i storsett hela livet och för honom har löpningen blivit en livsstil.  Löpträningen kommer dessutom väl till nytta i sitt yrke som soldat. Tim är dessutom utbildad PT via Eleiko samt certifierad löpcoach.

”Jag ser framförallt framemot att få dela med mig av min löparglädje till flera och få fler att finna den”

 

 

 

 

 

linje

 

Läs mer om löpargruppen i Halmstad

Läs mer om alla våra löpargrupper!

 

 

 

 

 


Kommentarer avstängda.