Stäng

Runacademys blogg

Ledarna i Karlstad är laddade att coacha er!

Publicerad

 

I Karlstad är det löparglädje som är den största drivkraften för våra ledare. De kommer coacha dig med stor passion och mycket energi. Två nya aniskten kommer ni dessutom att träffa som inte var med som ledare i vårens löpargrupp men som nu är så laddade att få vara med. Möt våra ledare i Karlstad!

 

SofieSofie Nelson

Sofie har tränat löpning under en lång tid och nu de senaste året har det blivit en allt hårdare satsning. Hon van bland annat i fjol Karlstad halvmarathon på 1,25 samt har gjort milen på 38 minuter.

”Jag ser fram emot att få träffa alla löparentusiaster och att få inspirera dem till att fortsätta utvecklas. Det kommer bli fantastiskt kul att få följa deltagarnas utveckling.

 

 

 

 

 

Emelie ohrnEmelie Öhrn

Emelie älskar att springa och framförallt gillar hon att springa långt. Hon har sprungit Göteborgsvarvet tre år i rad och har stort intresse för både hälsa och träning. Löpning gör att hon mår bra och genom att vara ledare i Runacadem y hoppas hon få fler att hitta glädjen i löpningen.

”Jag hoppas få människor att förstår att löpning måste inte handla om prestation utan om så mycket mer”

 

 

 

 

 

 

hannes karlstadHannes Rask
Hannes har bakgrund som fotbollsspelare där löpträning alltid varit en viktig del i träningen. De senaste åren har han fått upp ögonen för längre distanser. Viktigaste för Hannes är att löpningen kommer naturligt och att det är kul där löpning inte handlar om placering och tider utan att hitta glädjen och njutningen med den.

”Jag ser framemot att få träffa likasinnande som delar mitt löparintresse sam att få dela upplevelser och erfarenhet med andra” 

 

 

 

 

Vill du träna med oss i höst?

Läs mer om Karlstads löpargrupp

Läs mer om alla löpargrupper


Kommentarer avstängda.