Stäng star

Runacademys blogg

Vilka hjältar som sprang Stockholm halvmaraton igår!

Publicerad

Hela 59 stycken löpare sprang för Runacademy under Stockholm Halvmaraton som genomfördes igår! Det är en riktigt imponerande prestation från alla ni som sprang. Att klara av en halvmaraton kräver en hel del träning och kämparinsats! Stort grattis alla löpare, ni är fantastiska!

Här kommer en summering ifrån loppet!

16 kilometer in i loppet hade Runacademy vår alldeles egna hejarklack med peppstation! Vi tycker det är så roligt att heja fram er löpare och försöka ge er lite extra energi med musik, dans och en stor high five! Vi som stod i hejarklacken har nog aldrig fått så många high fives under en och samma dag och ni löpare spred så mycket löparglädje.

Vi skulle vilja lyfta fram varenda löpare som tog sig igenom Stockholm halvmaraton. Men här kommer ett litet axplock av alla fantastiska prestationer!

Först i mål bland alla Runacademy löpare var självklart snabba och starka Johanna Bäcklund. Hon sprang in som tredje snabbaste dam i starkt startfält med tiden 01:18,16. Grattis Johanna!

Lise och Eira våra Super-Fuchsar sprang tillsammans hela vägen. Lise genomförde idag sin första halvmaraton med bravur! Eira sprang in på 02:45,04 och tog därmed en fjärdeplats i damer 60 klubbrekordlistan. Grattis Lise och Eira!


Fuchsarna i farten!

Även Jenny sprang sin första halvmaraton och var så glad när hon kom i mål. Stort grattis till din första halvmaraton Jenny!


Jenny mitt under sin första halmara! Hon har tränat Personlig löpcoachning med Amanda inför loppet.

Många nya klubbrekord!
Våra klubbrekord i topp 10 bland herrar har gjort flera justeringar. John Harrison slog nytt personligt rekord med tiden 01:22,11 och har nu den tredje bästa tiden. Även Anthony Herring sprang riktigt snabbt och var inte långt efter med tiden 01,22,21 och den fjärde snabbaste tiden totalt sett bland herrar i Runacademy. Rasmus Laursen har nu den 8:e snabbaste tiden med 1:26,22! Samt Egil Morast med tiden 01:26,27 den 9:e bästa tiden.


John Harrison


Anthony Herring

Våra klubbrekord för herrar 45 har vässats till. Stefano Alentalo sprang in på 01:28,52 och Richard Jorvén med tiden 01:35,06 vilket innebär en andra och tredje snabbaste tid. I dam 45 sprang vår ledare Maria Lönnelid Brauer ett riktigt bra lopp och har nu en tredje plats med tiden 01:48,37.

I damer 50 sprang Kristina Gustavsson in på 01:43,24 och har nu den andra snabbaste tiden och Anna Entian tog sig in på en 5:e plats med tiden 1:54,47.

Michael Johansson ledare i Solna putsade till hans egna klubbrekord i Herrar 50 ifrån Kungsholmen runt med ett par hundradelar. Nya klubbrekordet där är nu 1:27,04! Peter Lundén fick den fina tiden 01:37,46 och har därmed en tredjeplats.


Glada i mål!


Mycket positiv energi ute på banan!


Maria vår ledare i Liljeholmen sprang in den tredje snabbaste tiden någonsin bland Runacademylöpare damer 45.


Jenny flög fram!


Lind och Petur ledare i Kalmar var så glada att springa i dag!


Johanna Bäcklund efter prisutdelningen. Johanna kom trea!

Fantastiskt sprunget ute på Stockholms gator!


Kommentarer avstängda.