Stäng star

Runacademys blogg

Bli medlem och få en Runacademy buff på köpet!

Publicerad

 

Passa på!!!

Denna vecka kör vi ett specialerbjudande där du som ny medlem får en Runacademy buff (Värde 149kr) på köpet när du registrerar ett konto hos oss.

I vår löpcoaching online kan alla vara med oavsett hur snabb du är eller var du bor. På vår sida får du träningsprogram, tillgång till flera hundra instruktionsvideor, kurs i löpteknik samt tillgång till ett stort löparcommunity. Vår onlinetjänst är även ett bra komplement till dig som inte kan vara med i våra löpargrupper men som ändå vill lära sig mer om löpning. Med hjälp av vår onlinetjänst lovar vi att träningen kommer att bli mycket roligar!

Vi vill enbart ha nöjda medlemmar så det finns INGEN bindningstid.

 


 

Grundaren Petra Kindlund förklarar i filmen vad vår onlinetjänst innebär:

 


 

Följande ingår i vår onlinetjänst:


– Alla träningspass som vi kör med våra löpargrupper
– Personligt anpassade träningsprogram
– Flera 100 instruktionsvideor
– Löpteknikkurs online
– Stort löparcommunity
– En massa inspiration och kunskap!
– Runacademy buff (Värde 149kr). Gäller enbart under vecka 40.

 

 

 


 

johanna petraCoachas av Sveriges främsta

I vår löpcoachng online blir du coachad av Petra Kindlund och Johanna Bäcklund som är två av Sveriges främsta löpare

Petra Kindlund är grundare till Runacademy och utbildad nutritionist, löpcoach och PT. Hon har dessutom flera SM-medaljer, en andraplats från Lidingöloppet, vunnit tjurruset tre år i rad samt gjort halvmarathon under 1,20.

Johanna Bäcklund är utbildad idrottslärare och löpcoach samt har flera imponerande meriter som en andraplats från Lidingöloppet 2012, vunnit Kungsholmen runt, har en femteplats på SM på Stockholm marathon på 2,51 och har flera topp tio placeringar från många av de största loppen i Sverige.

 

 

 

anja

 

”Runacademy Online har hjälpt mig att göra stora framsteg i min löpning och genom sidan har jag fått mycket inspiration och kunskap. Kan varmt rekommendera onlinesidan till andra!”
Anja Rubach, glad medlem sedan starten 2014.

 

 

 

https://runacademy.se/wp-content/uploads/2014/03/vittmedstreck.png

 

ingenn bindingstid

Bli medlem nu och få Runacademy buff på köpet (värde 149kr)

Under vecka 40 har vi ett specialerbjudande där alla nya medlemmar får en Runacademy buff (värde 149kr) i samband med sin registrering. Du betalar endast 89kr och då ingår även en månads löpcoaching online.

Det finns ingen bindningstid och betalningen görs tryggt via Paypal. Du registrerar ett konto genom att fylla i formuläret nedan.

 

 

 


Kommentarer avstängda.