Stäng star

Runacademys blogg

Häng med på sommarträning i sommar!

Publicerad

Vill du hålla igång med intervallträningen även under sommaren? En nyhet är att vi i sommar kommer hålla gruppträning från vårt huvudkontor i Stockholm på Sjövikskajen 34! Anmälan är öppen! 

Hur kommer träningarna att gå till?
Vi kommer att köra ett pass i veckan under fem veckor. Varje pass är på 60-75 minuter. Det kommer att vara två olika tillfällen att välja mellan. En grupp startar under v.27 på måndagar klockan 17:30 och en grupp kör igång under v.28 på onsdagar klockan 9:00. Om du missar ett av passen är du välkommen att ta igen det genom att köra med den andra gruppen.

Alla nivåer är välkomna!
Självklart är alla nivåer av löpare välkomna att vara med och vi anpassar träningarna efter alla. Vi kommer dock inte att ha en specifik nybörjargrupp utan fokus är främst på olika varianter av intervaller. Du kommer däremot att kunna anpassa farten efter din nivå så alla kan vara med.

Fem innehållsrika och roliga pass:

Pass ett – Fartfyllda intervaller
Vi startar igång med ett roligt fartlekspass som tränar upp både din fart och uthållighet.

Pass två – Variationspasset
Ett pass med stor variation som blandas med olika utmaningar som ger en extra stor gemenskap. Du kommer känna dig extra nöjd och glad efter detta pass!

Pass tre – Crosspasset
I det här passet kombinerar vi olika styrkeövningar med löpning. Här kommer du att få öva upp din muskeluthållighet och styrka.

Pass fyra – Superhundringar
Nu är de dags att öva upp farten och det genom kortare intervaller. Detta är ett riktigt kul pass där du verkligen får utmana din snabbhet!

Pass fem – Supertusingar
Vi avslutar sommarens träningar med ett klassiskt intervallpass i form av supertusingar. Här kommer du att springa tusenmeters intervaller fortare än aldrig förr.

Med anledning av corona
Vi anpassar självklart träningarna efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och kommer se till att dela in oss i små grupper, håller avstånd, är utomhus och ingen kan komma till passen med förkylningssymtom. Vi ska samtidigt komma ihåg att Folkhälsomyndigheten fortfarande uppmanar till rörelse och att gruppträningar därför fortfarande kan pågå.

Tid och Plats:
Alla träningar utgår ifrån vårt huvudkontor på Sjövikskajen 34 i Liljeholmen.

Kvällsgruppen  – Måndagar med start 29:e juni klockan 17:30
Övriga datum: 6:e juli, 13:e juli, 20:e juli och 20:e juli.

Förmiddagsgruppen – Onsdagar med start 8:e juli klockan 9:00
Övriga datum: 15:e juli, 22:a juli, 29:e juli och 5:e augusti

Pris:
895 kr för medlem i vårens löpargrupper eller som betalande medlem på vår medlemssida (OBS: För att få medlemspris måste du vara inloggad).
995 kr för icke medlemmar.

Anmälan:
Du anmäler dig till formuläret nedan. I samband med anmälan godkänner du våra villkor för våra löpargrupper.


Kommentarer avstängda.