Stäng star

Runacademys blogg

Härligt kämpat i Vinterutmaningen!

Publicerad

Under de senaste fem veckorna har vi varit ungefär 300 personer som kämpat igenom snö, is och modd för att genomföra passen i vår vinterutmaning. Vår förhoppning med utmaningen är att uppmuntra er att hålla igång med löpträningen under denna tid på året där många annars har svårt att motivera sig att ge sig ut.

Ni har imponerat på oss och ni kommer säkerligen att känna belöningen av ert hårda arbete – om inte nu – så framåt våren och sommaren. Att träna regelbundet året runt kommer att hjälpa dig att utvecklas som löpare!

Under januari och februari härjar mycket sjukdomar och vi vet att många av er fick hoppa över ett eller flera pass på grund av detta. Men hälsan kommer alltid först så vila er friska och var istället glada för de pass ni lyckats köra! Ingen träning är bortkastad. Snart är ni på benen igen!

Bland er som genomfört alla pass i utmaningen har vi lottat ut priser. Här hittar ni vinnarna!

Löparryggsäck från Salomon: Anna Bruzaeus

Träningsjacka från Salomon: Hans Malmquist

T-shirt med Runacademytryck: Birgitta Sundman & Helena Jahrehorn

Buffar med Runacademytryck: Johan Zetterström, Lisa Dahlpil, Lotta Pettersson, Petra Kryhl & Yvonne Szymanski

Ni kommer att få ett mail av oss och era priser kommer sedan med posten!


Här har vi samlat några citat från utmaningen

”Så nöjd att ha fullföljt hela vinterutmaningen, har verkligen blivit peppad att träna trots mörker och kyla.”

”Jag är jättenöjd med vinterutmaningen, bra med kombination av styrka och löpning. Nu ska jag fortsätta träna inför Premiärloppet och Göteborgs varvet. Tack för bra inspiration!”

”Äntligen börjar det vända och löpningen känns rolig igen efter att jag tappade mycket efter en långdragen förkylning i december.”

”Det har varit lite jobbigt att komma ut eftersom de här passen kräver mer av mig än vad jag normalt gör. Men det är oerhört härligt när det är klart. Momentet att rapportera in hjälper mig att genomföra varje pass. Tack för ett superbra upplägg :-)”

”Det var motigare än vanligt denna vecka men lyckades genomföra alla pass ordentligt plus en löprunda på lunchen med kollegor. Så jag är mycket nöjd med denna vecka, skulle inte ha hänt utan vinterutmaningen”


En kommentar
  1. Jag tar till mig av kommentarerna och inser att man kan vara lite mera positiv än LeifA när man ska analysera sin träning. Sällan man ser honom skriva ”mycket nöjd med träningen”.