Stäng star

Runacademys blogg

Imorgon startar toppformsutmaningen!

Publicerad

Vill du komma i form till våren och kanske att du har något lopp som du vill springa? Då ska du hänga med i vår Toppformsutmaning som startar efter påsk under vecka 17 på vår medlemssida och som pågår under 5 veckor!

Hur kommer träningsutmaningen att gå till?
Den här utmaningen kommer att hjälpa dig att komma i form till vårens alla lopp och utmanar dig på några specifika pass i veckan. Träningsutmaningen kommer att vara på tre nivåer beroende på din träningsbakgrund:

Basnivå: Målet är att du efter utmaningen ska vara redo att klara av att springa din första mil. I passen kommer vi här till en början att varva gång med jogg.

Medelnivå: Innehåller tre pass i veckan med målet att du ska bli starkare och snabbare

Tufffnivå: Denna nivå innehåller fyra pass i veckan där passen också är något mer utmanande.

Passen kommer att presenteras på vår medlemssidan och  i slutet av varje vecka kommer du att rapportera passen till oss.  Om du gör alla pass som är på din nivå kan du räkna med en hel del förbättringar efter dessa fem veckor! För er som springer med våra löpargrupper så kommer ett av passen att vara just det vi kör i löpargrupperna.

Chans att vinna fina priser!
För att sporra er extra kommer vi att lotta ut fina priser bland alla er som genomför alla dina pass under dessa fem veckor. Det gäller att du då kör passen i den nivå som du har anmält dig till.

Du har chans att vinna följande:
– Löparskor från salomon
– Löparjacka med Runacademy tryck
– En plats till höstens löpargrupp (Eller ett års online medlemskap)
– En plats till Lidingöloppet
– T-shirts samt en vattenflaska från Runacademy

Hur gör jag för att delta?
För att delta behöver du bli medlem på vår medlemssida. Du loggar sedan in och anmäler dig på sidan för träningsutmaningar.
Om du springer med våra löpargrupper ska du ha fått inloggningsuppgifter till sidan så det är då bara att logga in.

BLI MEDLEM

 


Kommentarer avstängda.