Stäng

Runacademys blogg

Kom i form efter jul med vårt Winter Camp!

Publicerad

Julen är en tid då vi tycker att man absolut ska unna sig av det goda och njuta utan några samvetskval.

Tricket är bara att bryta mönstret efter jul och nyår och att istället fastställa lite sundare vanor. Därför kör vi sedan flera år tillbaka ett Winter Camp i Stockholm där vi hjälper dig att få en rivstart på det nya året och lägga grunden för ett lyckat löparår!


Winter camp funkar som ett Boot Camp där vi under fem veckor träffas mellan två och tre gånger i veckan och ser till att kvalitetsträningen blir av – den som är så svår att få till på egen hand. Vi inleder och avslutar dessutom perioden med olika fystester så att du kan mäta din form och dess utveckling under träningsperioden. Under tidigare år har vi sett fina resultat där deltagarna under denna period förbättrat både sin kondition och sin styrka markant!

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp, men för att få ut så mycket som möjligt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 5 km. Vi anpassar träningarna så att alla nivåer av löpare kan vara med. Du behöver inte vara orolig att du ska vara för dålig eller för bra. Alla kommer utmanas utifrån sina förutsättningar och alla peppar varandra och hjälps åt under träningarna för att nå bästa möjliga resultat.

Winter Camp hålls i Stockholm med start vecka 4 där träningarna utgår från Runacademys kontor i Liljeholmen. Välkommen att vara med du också!

LÄS MER OM WINTER CAMP 2019!

Bor du inte i Stockholm kan du istället vara med på vår Vinterutmaning på vår medlemssida som fungerar på liknande sätt. Vi står för upplägget – du står för utförandet!


Kommentarer avstängda.