Stäng star

Runacademys blogg

Ledarna i Gävle är taggade inför våren!

Publicerad

Till löpargruppen i Gävle har vi ett ledarteam som har mycket erfarenhet från många olika sporter. De flesta av dem tränar hårt med inriktning på triathlon och har även klarat av så tuffa lopp som Ironman. Vi har även en snabbfotad tjej som sprungit så snabbt som 2,18 på Lidingöloppet samt kommit tvåa på AXA-fjällmarathon. Alla ledare i Gävle har dessutom stor erfarenhet av coaching och många har läst både pedagogik samt har längre utbildningar inom både löpning och träning. Största styrkan är ändå deras engagemang och passion. Ledarna i Gävle är verkligen laddade att ta hand om er deltagare i vår!

Så om du bor i Gävle och vill utveckla din löpning till nya nivåer, se till att då anmäla dig! Det här vill du inte missa 🙂

Ledare i Gävle

För oss är det viktigt med duktiga och erfarna ledare. Vi har därför stora krav på våra löpcoacher och många av ledarna har  en lång bakgrund som löpare och har stor erfarenhet av att vara ledare.

 

Malin Broström
Malin sprang sitt första långlopp för fem år sedan och upptäckte att hon då hade en hög förmåga att springa långt. Har efter det sprungit marathon på 3,14 och Lidingöloppet 30km på snabba 2,18. Malin gillar framförallt att springa terräng och har även vunnit lopp som Åreskutan samt kommit tvåa på AXA fjällmarathon. Malin har tidigare stor erfarenhet av coachning och har bland annat hållt i nybörjargrupper inom löpning.

”Jag ser framemot att få fler att upptäcka glädjen i löpningen och hitta motivationen till att även våga utmana sig själv att sätta mål med löpträningen”

 

 

 

 

Ingela Stigenberg
Ingela har bakgrund som friidrottare och har tränat mycket genom hela sitt liv. Hon har genomfört både klassiken samt avklarat en hel Ironman. Ingela jobbar idag som löpcoach kombinerat med hennes yrke som specialistsjuksköterska där hon är vidarutbildad med inrikning mot friskvård och rehablitering. Ingela är dessutom certifierad löpcoach från Personal Training School.

”Jag vill dela med mig av min egna erfarenhet av träning, motivation och att vara en inspirationskälla och förebild för andra. Det glädjer mig att kunna hjälpa människor att komma igång med löpningen och utveckla sig till nya nivåer.”

 

 

Daniel Segerlind
Daniel har bakgrund som elitcyklist, men tränar nu mer triathlon på motionsnivå där löpning har en viktig del. Daniels främsta styrka är att han är väldigt pedagogisk och tydlig som ledare då han också har jobbat som idrottslärare på gymnasiet. Han har även arbetat som både skidlärare och guide inom olika äventyrssporter. Daniel är utbildad fritidsledare med inriktning på idrott och hälsa samt utbildad friluftsguide.

”Det ska bli roligt att få bli del av en grupp och lära känna nya människor med samma intresse”

 

 

Camilla Johansson
Camilla har tränat triathlon i tre års tid och löpning är en av favoriterna. Hon började själv med löpning relativt sent i livet och vet hur tufft det kan vara att komma igång. Hon ser därför extra mycket framemot att stötta er som är nybörjare och vill komma igång med löpträningen.

”Jag ser framemot att få sprida min träningsglädje till andra och visa att det inte är omöjligt att hitta glädjen i löpning, fast man ibland inte tror det

 

 

Fredrik Edin
Fredrik har alltid tränat mycket även om det mestadels varit på en motionsnivå. Att träna gör att han mår bra och vill få fler att hitta samma glädje som han känner för träningen. På senare tid så har det blvit mer fokus på triathlon även om löpträningen alltid kommer ligga han närmast.

”Jag ser fram emot att lära andra att nå framgång med sin träning och att få fler att bli intresserade av hälsa och konditionsidrott.”

 

 

 

 

Vill du vara med i löpargruppen i Gävle?
Läs mer om löpargruppen i Gävle!

Vill du vara med i någon av våra andra 16 grupper i Sverige? 
Läs mer om alla våra löpargrupper

 

 


Kommentarer avstängda.