Stäng star

Runacademys blogg

Mot nya mål år 2019!

Publicerad

Innan du sätter nya mål för 2019 med din löpträning är det viktigt att se tillbaka. Det är lätt hänt att man rusa sig vidare in i nya mål. Därför kan det vara bra att stanna upp och utvärdera. Vad har jag varit nöjd med? Vad har kunnat gjorts bättre? Vad har jag lärt mig?

Vi lär oss av våra misstag och det vi har gjort bra ska vi ta vidare med oss in i 2019. Det är lätt hänt att vi gör samma misstag gång på gång om vi inte stannar upp och tänker efter hur vi kan agera annorlunda i samma situation. Har du haft ett 2018 där du drabbats av skador, tränat ostrukturerat eller i perioder? Då kanske du inte riktigt har uppnått det du ville? Nu kommer 2019 och ett nytt år ger nya möjligheter! Lär dig av dina misstag, hitta en plan och se sedan framåt!

 

Nästa vecka ska vi i veckans tema på medlemssidan hjälpa er mentalt såväl kunskapsmässigt att förbereda er mot att ge er in i det nya året.

I veckans tema kommer vi hjälpa er formulera ett mål för löpningen år 2019. Du kommer också få kunskap i träningsplanering och mental träning så att chanserna ökar att du når dit du vill.

Följ temat genom att bli medlem på Runacademys medlemssida! 


Kommentarer avstängda.