Stäng star

Runacademys blogg

Möt våra ledare i Lycksele

Publicerad

I Lycksele har vår populära ledare Jenny Jansson fått förstärkning av två nya ledare som ser framemot att lära er allt de kan om löpning och sprida sin löparglädje vidare.

jenny lycksele

Jenny Jansson

Jenny har en imponerande bakgrund som löpare med bland annat 2 SM-silver på halvmaraton respektive maraton som hennes främsta meriter. Hennes främsta styrka som löpare är hennes mångfaldighet genom att hon har tävlat på elitnivå i alla distanser från 800m upp till maraton. Löpning startade hon med redan vid 14 års ålder och den har sedan dess alltid haft en stor betydelse för henne.

”Det jag ser framemot mest är att inspirera andra och att inspireras av andra”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lyckseleJens Selahn
Jens går på skidgymnasiet i Lycksele och satsar på skidåkning på elitnivå. Jens är även en duktig löpare då sommarträningen ofta består av mycket löpning. Han har bland annat vunnit Handelsbanksloppet i Norsjö.

”Det ska bli en rolig kvällsaktivitet och kul att få träffa nya människor som man får lära det man kan”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mimmi lyckseleMimmi Björn
Mimmi har tävlat längdskidor sedan hon var liten och löpningen har alltid varit den träning hon tycker om mest vid sidan av skidåkningen. Hon har tävlat löpning i både terränglopp och på friidrottsbana (800m,1500m). Mimmi har tidigare varit ledare i många andra sammanhang och tycker det är väldigt skoj att få coacha andra.

”Det ska bli roligt att träffa nya människor samt även hjälpa dessa att utvecklas inom löpning.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill du träna med oss i höst?

Här kan du läsa mer om höstens löpargrupp

Här kan du läsa mer om alla våra löpargrupper


Kommentarer avstängda.