Stäng star

Runacademys blogg

Njut av en härlig löparweekend i maj

Publicerad

Ta chansen och häng med oss på en härlig löparweekend till mysiga Engeltofta Herrgård i mitten av maj. Här bor vi lyxigt, äter gott och tränar roliga pass tillsammans. En helg som passar alla typer av löpare! Just nu får du dessutom 200 kr rabatt t.o.m. 18 april.

Det här är en helg för dig som vill ha en ny träningsboost och motivation i din träning. Vi kommer att varva löppass med andra träningsformer som styrka, rörlighet och core. Vi kommer även att upptäcka Norrlands kustled som är en mysig led längst med kusten. En riktigt inspirerande helg väntar dig den 13 – 15 maj!

Vem kan följa med?
På det här löparlägret är alla nivåer välkomna att vara med och vi anpassar träningen så det passar alla. Vi hoppas därför att du som är nybörjare och inte så van vid att springa också vågar att hänga med. Självklart ser vi till att du som är en vanare löpare också får en utmaning på passen.  Många roliga och annorlunda pass väntar med mycket personlig feedback!

Boende
Vi bor på Engeltofta som ligger vid Gävlebuktens norra strand. Boendet är en praktfull grosshandlarvilla som erbjuder konferens, hotell, restaurang och café och ligger endast 1,5 timmes resa från Stockholm. Vi bor i skärgården alldeles intill härliga naturstigar och fiskelägen. Det finns möjlighet att boka antingen dubbelrum eller enkelrum i den mån det finns.

Med anledning av corona
Det är viktigt att alla som kommer till våra läger är helt friska och inte uppvisar några som helst symtom. Vi kommer även anpassa oss efter rådande situation med att hålla oss till små grupper samt försöka hålla avstånd till varandra så mycket som är möjligt. Det är även viktigt att alla är noggranna med att tvätta sina händer.  Om det finns reserestriktioner bestämda från folkhälsomyndigheten som gör att du inte känner dig bekväm med att resa kommer det vara möjligt att avboka sin resa kostnadsfritt 5 veckor innan lägret. För övrigt gäller annars våra bokningsvillkor.

Pris och vad som ingår
Boende i lodge (3 sovrum i varje lodge, 2 badrum, kök & vardagsrum i öppen planlösning):
Medlemspris: 4 745 kr (Ordinarie pris 4 945kr) PASSA PÅ! 200 kr rabatt t.o.m. 18 april!
Enkelrumstillägg: 1 500 kr

Vill följa med på resan utan boende (Mat ingår):
Medlemspris: 3 245 kr (Ordinarie pris 3 445 kr)

Som medlem hos oss har du alltid 200 kr rabatt på våra resor och läger inom Sverige. Detta gäller både om du springer med våra löpargrupper eller är medlem online.

Allt detta ingår

 • Boende i vald rumstyp
 • Förstklassig mat, halvpension med frukost och middag
 • Löpteknik för traillöpning
 • Coachning av engagerade ledare
 • Alla löppass och övriga träningspass
 • Transfer på myspasset
 • Workshop
 • Runacademy T-shirt
 • 3 månaders medlemsskap på Runacademys medlemssida (för dig som inte är medlem)

Detta tillkommer

 • Resa till Engeltofta
 • Lunch
 • Dryck till måltiderna
 • Mellanmål under helgen och energi till löpturerna

Kan man åka ensam?
Att resa på egen hand fungerar alldeles utmärkt. De brukar vara många som reser utan resesällskap på våra läger och du kommer snabbt att lära känna nya, likasinnade vänner. Gemenskapen i gruppen brukar växa sig väldigt stark då vi delar alla häftiga upplevelser tillsammans och utmanar oss själva.

Bokningsvillkor
Du bokar dig till lägret genom att fylla i formuläret nedan. Bokningen är personlig och bindande. Här kan du läsa om våra bokningsvillkor för lägret och här kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter – du godkänner båda i samband med din bokning.


Bokning

Bokningsavgiften på bokningsavgiften 1000 kr betalas i samband med din anmälan. Slutfakturan (minus bokningsavgift) kommer 5 veckor innan avresa. För att få medlemsrabatten (200 kr) behöver du vara inloggad på ditt konto vid anmälan.


Kommentarer avstängda.