Stäng star

Runacademys blogg

Nominera årets eldsjälar för 2019!

Publicerad

Vi har så många fantastiska personer som är en del av Runacademy: ni som springer med löpargrupperna, ni som är medlemmar på hemsidan och såklart våra 380 ledare runt om i landet! För att summera året som varit har vi tagit fram 5 olika kategorier där vi lyfter fram personer som på olika sätt utmärkt sig.

Men vi behöver er hjälp för att hitta dessa personer och vi vill därför att du nominerar någon på din ort! Är det någon du har imponerats och inspirerats av, en prestation som du tycker är värd att lyfta fram eller kanske en ledare som har hanterat en specifik situation på ett exemplariskt sätt. Hjälp oss att hitta dessa eldsjälar! Det går självklart bra att även nominera sig själv.

De 5 kategorierna är följande:

1. Årets Prestation

Årets prestation innebär att man har utvecklats mycket under året och tagit ett stort steg framåt som löpare. Det kan vara en ren tidsmässig prestation där personen har slagit ett personligt rekord, men det kan också vara att personen sprungit betydligt längre än man någonsin gjort eller på annat sätt utmanat sina gränser.

2. Årets Nykomling

Årets nykomling står för löparen som kommit igång med löpningen under 2019. Kanske är det någon som mot alla odds har funnit löpningen eller som gjort en stor livsstilsförändring. Berätta din historia – det är helt ok att nominera sig själv!

3. Årets Ambassadör

Årets Runacademy-ambassadör är någon som med stor glädje och inspiration sprider vårt budskap om löparglädje. Det kan vara en person som du motiverat dig att börja träna med Runacademy, kanske en Runacademylöpare som du inspireras av på social medier, eller någon som på annat sätt utmärkt sig.

4. Årets ledarinsats

Med årets ledarinsats menar vi en ledare som en eller flera gånger stått för insatser utöver det vanliga. Kategorin handlar alltså inte nödvändigtvis om vem som är din favorit i ledarskaran utan att personen agerat på ett sätt som tyder på en speciell omtanke, lyhördhet och handlingskraft.

5. Årets Överraskning

I kategorin årets överraskning vill vi lyfta fram någon som överträffat sig själv och överraskat både sig själv och gjort något som man kanske inte trott varit möjligt.


Ni kan välja att nominera en eller flera personer i respektive kategori. Du behöver fylla i formuläret nedan för varje enskild nominering senast söndagen den 8 december. Vi kommer sedan att välja ut några personer ur respektive kategori och ha en öppen omröstning för att utse ”vinnarna”.

Nominera dina favoriter!


En kommentar
 1. (passar även som årets ambassadör/ambassadörer)

  Kontaktuppgift
  Rolf
  ro.berglund@telia.com
  Maria
  maria.hem@hotmail.com