Stäng star

Runacademys blogg

Nu är det dags för höstutmaningen!

Publicerad

Nu är anmälan öppen till höstutmaningen, häng med! Utmaningen pågår v. 40-44.

Vill du få till en härlig träningshöst som bygger upp en bra stabil grund med både styrka och löpning? Då ska du hänga med i höstutmaningen! Under fem veckor utmanar vi dig på 3-4 pass i veckan som kommer göra dig både starkare och uthålligare! Läs mer här!

Bli starkare och uthålligare!

Höstutmaningen passar dig som vill få in effektiv träning i höst med fokus på uppbyggnadsträning. Träningarna kommer att vara helt online där du gör alla pass hemifrån. De olika träningspassen kommer vara både löpträningspass i form av olika varianter av löppass så väl som styrkepass. Du kommer även få testa på många nya pass.

– Vi kör 3-4 pass i veckan
– Tidseffektiva pass som bygger upp din uthållighet och styrka
– Du blir coachad via ljudfiler och träningsvideos

Du kommer smidigt kunna klarmarkera dina pass och på så sätt följa din utveckling. För att motivera dig extra i din träning får du även få poäng för respektive pass du genomför som du senare kan använda i en poängshop.

Avslutar med en extra utmaning

För att höja motivationen kommer vi att avsluta utmaningen med ”30 min challenge” där du får se hur långt du hinner att springa på 30 minuter. Detta gör du helt utefter din förmåga och innan kommer du att få gissa hur långt du tror att du hinner. Den som kommer närmast kommer vinna ett fint pris! Självklart får man i denna avslutande del även en ljudfil med extra pepp och energi som kommer göra att du utmanar dig själv till en extra nivå.

OBS: För dig som är nybörjare kommer du att avsluta med 20 min challenge.

Anpassa utmaningen efter din nivå!

Nivå 1 – För dig som är ny i löpning och vill få en extra boost att komma i gång. Innehåller 3 pass per vecka. Det kommer vara 2 löppass där löpning varvas med gång samt ett styrkepass som du smidigt kan köra hemma.

Nivå 1 – Nybörjare höstens löpargrupper – För dig som är med i nybörjargruppen i höstens löpagrupper. Innehåller 3 pass per vecka varav ett kan du tillgodoräkna dig i löpargruppen. Det kommer vara 2 löppass där löpning varvas med gång samt ett styrkepass som du smidigt kan köra hemma.

Nivå 2 – För dig som vill få mer regelbundenhet i din träning. Innehåller 3 pass per vecka. Passen består av ett intervallpass, ett distanspass med variationsrika inslag samt ett styrkepass du smidigt kan köra hemma.

Nivå 3 – För dig som vill få en större utmaning och mer variation i din träning. Innehåller 3 pass per vecka. Passen består av två intervallpass samt ett styrkepass.

Nivå 4 – För dig som är van löpare och vill få en extra utmaning. Innehåller 4 pass per vecka. Passen består av två intervallpass, ett distanspass med variationsrika inslag samt ett styrkepass.

Mer information och anmälan finns här!


Kommentarer avstängda.