Stäng star

Runacademys blogg

Nytt pass ute: Amandas progressiva utmaningspass!

Publicerad

Vi jobbar ständigt med att fylla på med nya spännande och roliga pass till vår träningsbank. Nu har vi precis fått klart Amandas progressiva utmaningspass som är en riktig utmaning!

Jag körde själv igenom passet i fredags och har fortfarande en del träningsvärk, men det var riktigt kul och något annorlunda. Ni borde prova!

Tidseffektivt och svårare att fuska
Jag kör själv oftast dessa olika styrkepass i vår träningsbank som vi har på medlemssidan då det är så effektivt och mycket roligare än när man tränar själv. Det kan vara skönt att bara få köra på utan att behöva tänka. När man börjar tänka för mycket är det lätt att fuska. Nu har man inget val utan det som vi säger i filmen att man ska göra, det är bara följa.  När man kör styrka själv måste man annars vara väldigt disciplinerad och det är lätt att då fuska och minska på antalet övningar, speciellt om man kör hemma. Men ni har man ingte direkt något val. Samtidgt är det väldigt tidseffektivt och smidigt och kunna träna när och var man vill.

Hur går passet till?
I det här passet kommer du att varva två olika övningar där du ökar antalet repetioner med 2 upp till 10 reps innan du sedan kör två helt nya övningar. Det kommer totalt vara 6 olika varv. I början kommer det kännas väldigt lätt men kommer bli riktigt tufft till slutet. Passet inleds med uppvärmning, balans och avslutas med ännu mer core och stretch. I passet kommer även vår hundvalp Ludde att vara med en kortis för att peppa er lite extra 🙂


Vill du också kunna köra våra styrkepass och komma åt vår medlemssida? Det kostar enbart 89kr per månad och du kan läsa mer HÄR om hur du blir medlem.


Kommentarer avstängda.