Stäng star

Runacademys blogg

På måndag drar Advensutmaningen igång!

Publicerad

I den här utmaningen peppar vi dig till träning trots att det är kallt och mörkt ute. För att slippa ge dig ut och springa ensam i mörkret har vi tagit fram löpträningspass som du smidigt kan köra inomhus på kvällarna (Du behöver inte gå till ett gym eller ha tillgång till ett löpband) och så kommer vi så klart se till att du kan nyttja dagsljuset om helgerna. Vi har dessutom planerat upp effektiva och snabba pass så att du hinner med det trots allt julstök. Ett perfekt upplägg för dig som vill få motivation att hålla igång med träningen även under december. Passa på att avsluta året i toppform!

Du kommer enkelt kunna köra dina pass hemifrån!
Under tre veckor utmanar vi dig på 3 – 4 pass i veckan. Träningarna kommer att vara helt online där du gör alla pass hemifrån. Vi kommer sedan att peppa varandra via en Facebook-grupp.
Från måndagen den 30:e november till och med söndagen den 20:e december kommer vi att bjuda på roliga och inspirerande pass som lämpar sig extra bra för just denna årstid.

Passen kommer dels bestå av olika intervallpass som du med fördel kan köra utomhus på helgerna, effektiva löpträningspass som du kör inomhus på kvällarna (vi lovar rejäl puls på passen) och så blir det så klart olika styrkepass. Väljer du fyra pass i veckan kommer du dessutom få ett extra distanspass att förlägga under helgen. Du kommer sedan få rapportera träningen vilket gör det extra sporrande att genomföra passen.

Utmaningen anpassas efter din nivå!
För att alla ska kunna vara med oavsett nivå så kommer utmaningen att köras efter tre olika nivåer. Det kommer att vara en stor variation på alla pass!

Nivå 1 – För dig som är ovan löpare
– Utmaningen består av tre pass i veckan
– Det kommer vara ett intervallpass i veckan på basnivå
– Varje vecka består av ett pulshöjande löppass du kan köra inomhus på kvällen (Detta kan du göra hemma och behöver inte tillgång till löpband)
– Varje vecka får du ett styrkepass som är på basnivå som du smidigt kan köra hemma.
– Det ingår även varje vecka ett valfritt rörlighetspass

Nivå 2 – Springer lite då och då som nu behöver en utmaning
– Utmaningen består av tre pass i veckan
– Det kommer vara ett intervallpass i veckan på medelnivå.
– Varje vecka består av ett pulshöjande löppass du kan köra inomhus på kvällen (Detta kan du göra hemma och behöver inte tillgång till löpband)
– Varje vecka får du ett styrkepass som är på medelnivå som du smidigt kan köra hemma.
– Det ingår även varje vecka ett valfritt rörlighetspass

Nivå 3 – Van löpare som vill få en extra utmaning
– Utmaningen består av fyra pass i veckan
– Det kommer vara ett intervallpass i veckan på tuff nivå.
– Varje vecka består av ett pulshöjande löppass du kan köra inomhus på kvällen som följs upp av en extra pulsutmaning (Detta kan du göra hemma och behöver inte tillgång till löpband)
– Varje vecka får du ett styrkepass som är på tuff nivå som du smidigt kan köra hemma.
– Du får dessutom ett extra distanspass i veckan att förlägga under helgen
– Det ingår även varje vecka ett valfritt rörlighetspass

Vinn ett presentkort på 1000 kr från vår webshop!
Om du kör alla dina pass enligt utmaningen så har du även chans att vinna ett presenkort på 1000 kr från vår webshop som vi lottar ut bland alla som klarar av utmaningen senast den 20:e december.


Anmäl dig till utmaningen
Du anmäler dig till utmaningen genom formuläret nedan. Kostnaden är enbart 149 kr (vid betalsätt faktura tillkommer 35 kr i faktureringsavgift). Alla pass kommer du att hitta på sidan som du loggas in på automatiskt. Du kommer även få en påminnelse med alla pass veckan innan på mejl.
Om du redan är medlem hos oss online eller via vår medlemssida betalar du enbart 75 kr. För att få det billiga priset behöver du logga in för att anmäla dig.


2 kommentarer
  1. Hej! Jag har anmält och betalt för adventsutmaninngen men jag vet inte om anmälan gått fram.