Stäng star

Runacademys blogg

Så skoj att vi nu är igång!

Publicerad

Nu har alla våra orter haft första löpargruppspasset för terminen, vilken start det blev! Det bjöds på härligt väder, bra stämning, effektivt pass och grymma deltagare!

På första passet av terminen brukar vi alltid ha två olika pass beroende på om man har sprungit med oss tidigare eller inte. Det är verkligen kul att vi växer för varje termin och får många nya deltagare. För dessa vill vi ge en grundlig genomgång av löpteknik, därav erbjuder vi ett eget pass med fokus på just löpteknik. Vi tycker det är viktigt att alla har hört teorin bakom löptekniken då vi jobbar med löpskolningsövningar återkommande under resten av terminen.

Alla som sprungit med oss tidigare fick en rivstart på terminen genom ett riktigt härligt intervallpass i form av en intervallstege med 3-, 2- och 1 min varvat med 30 s intervaller. Syftet med passet var att träna på att växla fart.

Förutom intervalldelen hann vi även med dynamisk rörlighet, löpskolning och balansstyrka!

Häng med du också

Är du nyfiken att hänga med och springa med oss? Ja, det tycker vi med, alltid roligt när vi blir fler som vill upptäcka glädjen med löpningen!

Här hittar du all information och anmälan till höstens löpargrupper.

Här är några bilder från första veckan!

Solna

Mariestad

Lund

Lomma

Karlskrona

Gällivare


Kommentarer avstängda.