Stäng star

Runacademys blogg

Sommarutmaningen är igång, vi bjuder på första passet!

Publicerad

Den här veckan drar vi igång sommarutmaning. En utmaning där vi utmanar dig på 3-4 pass i veckan under 4 veckor i sommar. Vilka hänger med? För att peppa fler att vara med så bjuder vi på ett av veckans pass!

glada löpare

Uppvärmning

Starta med uppvärmning med minst 7 minuters jogg, 2 rörlighetsövningar, 3 löpskolningsövningar samt 2x 20 s koordinationslopp. I filmen nedan visar vi hur uppvärmningen går till och utförandet av övningarna. Önskar du värma upp med ljudfil klickar du på länken nedan.
Till ljudfilen för uppvärmningen

Kör igång ljudfilen för intervallerna

Till ljudfilen

Intervallerna består av:
15/30/45/60/75/90/90/75/60/45/30/15. Vilan består av jogg/ gång och är lika lång som intervallen du precis kört innan.

Nedvarvning och stretch
Avsluta passet med minst 7 min långsam nedjogg samt eventuell stretching om det känns bra HÄR förklarar vi varför det är viktigt med nedvarvning.

Vill du få tillgång till resterande pass i utmaningen? Anmäl dig nedan till hela utmaningen.

Du anmäler dig till utmaningen genom formuläret nedan. Kostnaden är enbart 199 kr (vid betalsätt faktura tillkommer 35 kr i faktureringsavgift). Alla pass kommer du att hitta på sidan som du loggas in på automatiskt. Du kommer även få en påminnelse med alla pass veckan innan på mejl. Om du redan är medlem hos oss online eller via vår medlemssida betalar du 50%. Du måste då vara inloggad när du anmäler dig.


Kommentarer avstängda.