Stäng star

Runacademys blogg

Spännande samarbete med Midnattsloppet!

Publicerad

Vi kan glädjande meddela att vi i år har ingått ett nytt spännande samarbete med Midnattsloppet!

Midnattsloppet arrangerar ett av årets roligaste lopp där stämningen helt klart är något alldeles extra. Loppet är en riktig folkfest med peppande musik och mycket folk som hejar. Loppet går i Stockholm den 17 augusti, i Göteborg den 24 augusti och i Malmö den 7 september och man kan välja på att springa antingen 10 km eller 5km.

I vårt samarbete hjälper vi löparna som ska springa loppet med tips och träningsförslag. Vi har bland annat hjälpt Midnattsloppet i framställning av deras träningssida som ni hittar HÄR. Vi komemr dessutom att ha några gemensamma träniongspass tillsammasn inför loppet.

Vi kommer dessutom att ha ett tält i Stockholm där vi alla kan samlas innan starten av loppet. Här kan du som medlem lämna ditt ombyte, gå på toaletten, få lite frukt och hänga efter målgång.

Vi kan dessutom erbjuda 50kr i rabatt för 100 startplatser till Stockholm och har 50 startplatser i Malmö och Göteborg med 50kr i rabatt.

Vill du springa loppet för Runacademy och få 50 kr i rabatt?
Fyll i formuläret nedan senast tisdag den 28 maj. Det är först till kvarn som gäller då vi har begränsat antal platser. Du kommer då att få din rabattkod på onsdagen som du använder för att anmäla dig till loppet. Det är sen bra att anmäla sig innan den 1 juni då anmälningsavgiften sen kommer att höjas.

Erbjudandet gäller enbart er medlemmar som springer i våra löpargrupper eller tränar med oss online.


En kommentar
  1. Ska bli riktigt roligt och jag hoppas att vi blir fler än de 50 platserna som springer loppet👍🏻
    Vi får se till att även vi i Malmö samlas och hänger med varandra😅