Stäng

Runacademys blogg

Spring för musikhjälpen 2023

Publicerad

Hjälp oss att göra skillnad genom att springa för Musikhjälpen 2023! Musikhjälpen pågår under vecka 50 (11-17 december) där vi på Runacademy har skapat en egen bössa.

Vi på Runacademy vill bidra genom att under veckan bjuda på ett löppass online där du blir coachad av oss i ett intervallpass som du kör med hjälp en ljudfil. Vi vill uppmuntrar alla er som genomför passet att skänka en slant till vår insamling. Detta år går pengarna som samlas in till att bekämpa hunger runt om i världen. Här kan du läsa mer om vad pengarna kommer gå till. Gör något gott för dig själv och världen genom att träna samtidigt som du bidra till vår insamling!

Så här genomför du passet

I ljudfilspasset blir du coachad av oss under i ett löppass innehållande uppvärmning, intervaller och en nedvarvning. Du hittar passet genom att klicka på knappen nedan!

Till ljudfilspasset!

Så bidrar du till insamlingen

Du hittar vår insamling till Musikhjälpen här eller genom att klicka på bilden nedan.

Om Musikhjälpen

Musikhjälpen arrangeras av Sveriges radio med syfte att samla in pengar till olika välgörande ändamål. Detta år sker insamlingen med utgångspunkt från Stortorget i Växjö. Årets insamlade pengar går via Radiohjälpen till att bekämpa hungern! Just nu pågår den värsta hungerkrisen i modern tid – fler än 700 miljoner människor är drabbade och över 40 miljoner lever på gränsen till svält. Du kan läsa mer om Musikhjälpen här!


Kommentarer avstängda.