Stäng star

Runacademys blogg

Spring vårmilen tillsammans med oss!

Publicerad

I år kommer vi på Runacademy att satsa något extra på Vårmilen och hoppas att många av er vill springa det loppet tillsammans med oss. Loppet är söndagen den 6 maj!

Vi kommer att ha en gememsam samlingsplats, värmer upp tillsammans och bjuder på fika efter loppet. Förra året var vi över 300 deltagare från Runacademy som var anmälda till loppet och i år verkar vi till och med bli ännu fler! Redan nu är vi 255 deltagare från Runacademy anmälda till loppet. Kommer att bli ritkigt skoj där vi hejar på varandra under loppet och i fjol blev det en riktig härlig gemenskap.

Alla som anmäler sig till vårens löpargrupper får nämligen chans att anmäla sig till Lidingöloppets Vårmilen för bara 50 kr.  Det är verkligen ett fint erbjudande då ordpriset annars är på 245 kr. Vårmilen är ett riktigt fint lopp på 10 km som går ute i terrängen på Lidingö. Loppet är inte riktigt lika tufft som riktiga ”Lidingöloppet” men bjuder fortfarande på en del backar och loppet går också på fina terrängspår i skogen. Till skillnad från många andra lopp så blir det alltså inget asfalt och är en desto större naturupplevelse. Loppet är dessutom perfekt för dig som ska springa Lidingöloppet då det också är seedningsgrundande till det loppet.

Hoppas många av er som väljer att springa med våra löpargrupper i vår också hänger med på Vårmilen!


Det var mycket glädje när vi i fjol sprang Vårmilen tillsammans!


Kommentarer avstängda.