Stäng

Runacademys blogg

Stort grattis till alla som klarade av adventsutmaningen!

Publicerad

 

Nu har adventsutmaningen lidit mot sitt slut! Så bra alla har kämpat genom, snö, is och slask. Vi har också njutit av löppass inomhus och styrkepass inne i värmen. I dessa mörka tider är det verkligen skönt att kunna mixa mellan träning både ute och inne. Vi på Runacademy tycker det har varit så roligt att följa er under dessa tre veckor och alla utmanare har kämpat på så bra.

Här kommer några höjdpunkter ifrån veckorna:

Vinnaren av presentkortet

Av alla som klarat av utmaningen har vi lottat ut ett presentkort på 1000 kronor på webshopen. Vi vill säga stort grattis till Mia Grönberg!

Nu ser vi framemot Vinterutmaningen

Kommande utmaning som vi nu ser framemot är Vinterutmaningen. Häng med och du kommer få en rejäl kickstart på det nya året. Den kommer vara helt online under fem veckor, vecka 5-9. Det kommer vara 3-4 specifika pass varje vecka. De olika träningspassen kommer vara både löpträningspass i form av intervallpass, tröskelpass, distanspass, löpstyrkepass och funktionella styrkepass.  Under alla intervallpass kommer du att bli coachade av oss via en ljudfil!

Utmaningen kommer inledas och avslutas med fystester så att du kommer kunna mäta dina förbättringar. Anmälan öppnar upp vecka 1!


Kommentarer avstängda.