Stäng

Runacademys blogg

Stort tack för den här terminen

Publicerad

Nu har alla våra orter kört sitt sista ordinarie pass för terminen. Wow, vilken grym termin det har varit! Under 13 veckors tid har vi sprungit, kämpat, svettats och haft kul tillsammans på träningarna. Vi har kört löpteknik, sprungit i skog, längre och kortare intervaller, tuffa backar samt även trappor eller reflexlöpning. Tillsammans har vi utvecklats på flera plan och lärt oss att löpningen blir så mycket roligare med variation!

Terminen må vara slut, men i vårens löpargrupper fortsätter vi att utvecklas och utmanas på nya och spännande pass. Du hänger väl med?

Trail

Redan under terminens andra pass fick deltagarna möjligheten att ge sig ut i skogen och testa på trail. Traillöpning brukar alltid vara uppskattat bland deltagarna och den här hösten var inget undantag. Vi sprang både längre intervaller på stigar och korta intervaller rakt ut i skogen, vilket var väldigt uppskattat.

Linköping Ljungsbro

Östhammar

Löpskolning

Vi inleder varje pass med uppvärmning samt löpskolning, vilket är perfekt för att få en bättre löpteknik. Många övningar lite krångliga och besvärliga till en början men går galant så här i slutet av terminen!

Järfälla

Lund

Styrka för löpare

Efter varje pass rundar vi av kvällen genom att ha en kort och effektiv balansstyrka för löpare. Ett bra och uppskattat sätt att varva ner och samla ihop oss innan skiljs åt för kvällen. Det är så lätt att man själv glömmer bort att träna balans och fotstyrka, därför är det väldigt bra att vi får in det varje vecka.

Lomma

Gustavsberg

Extra insatta pass

Varje termin ingår två extrainsatta pass som ligger utöver den ordinarie träningsdagen. Många grupper har sprungit ett myspass som vi kallar det, dvs ett pass där vi är ute lite längre än vi brukar. En social runda utan någon form av hets. Säkert någon av deltagarna som satte både distans och/eller tidsrekord på ett träningspass!

Många grupper har även sprungit reflexbana vilket är mycket uppskattat. Här springer vi med pannlampa efter reflexer som är uppsatta i skogen. Det är mycket skoj och mysigt, blir nästan som skattjakt i skogen när man ser en ny reflex blänka i pannlampans sken.

Gällivare

Kristianstad

Sundsvall

Tumba

Löparglädje

Oavsett vilka väderförhållanden, eller tuffa pass hösten har bjudit på, så har våra deltagare dykt upp vecka efter vecka med ett leende på läpparna. Glädjen som sprids i grupperna är ovärderlig och vi är så himla glada över att ha fått genomföra den här terminen tillsammans med alla härliga löpare. Tack för en riktig toppenhöst!

Malmö

Vill du också ta din löpning till nästa nivå tillsammans med oss? Vårens löpargrupper startar vecka 12 och kommer att finnas på över 100 orter i Sverige och på Åland, häng med!


Kommentarer avstängda.