Stäng star

Runacademys blogg

Sveriges snabbaste ledare i Malmö!

Publicerad


Nu till våren  kommer vi även se till att starta vår löpargrupp i Skåne och Malmö.  Vi har hela fem riktigt vassa ledare som kommer att ta hand om er och bättre ledare i Malmö är svårt att hitta. Ni kommer bland anna få bli inspirerad utav en av Sveriges absolut snabbaste tjej i form av Louise Nilsson som ifjol tog hela fyra SM-medaljer och kom trea på Finnkampen. Med som ledare har vi dessutom en elitlöpare som nu satsar på att ta SM-guld i veteranklassen på 800m. Vi har dessutom en elitfriidrottare som innehar ett svenskt rekord! På detta så stärks ledarteamet av två mycket erfarna och kompetenta personliga tränare som vet hur det är att starta med löpträningen senare i livet.

Dessa ledare kommer att hjälpa dig att ta din löpning till en helt ny nivå!

Välkommen alla ni i Malmö till Runacademy! Träningarna startar i mars. Hoppas att vi ses 🙂

 

 

Ledare i Malmö våren 2015

För oss är det viktigt med duktiga och erfarna ledare. Vi har därför stora krav på våra löpcoacher och många av ledarna har  en lång bakgrund som löpare och flera med imponerande meriter på landslagsnivå.

 

Louise Nilsson
Louise är en av Sveriges absolut bästa löpare och under 2014 tog hon totalt fyra SM-medaljer på distanser från 5000m upp till halvmaraton. Hon sprang även i det  landslaget när hon sprang finnkampen i somras. Även om Louise är en väldigt meriter och duktig löpare så tycker hon också att det är väldigt skoj att dela med sig av sin kunskap till andra. Louise har en lång erfarenhet av att coacha andra och har tidigare också jobbat som tränare för en triathlonklubb i över fem års tid. Hon har dessutom en kandidatexamen  i folkhälsovetenskap och en magisterexamen i idrottsvetenskap. Läs mer om Louise på hennes egna hemsida. 

”Jag ser verkligen framemot att få inspirera andra löpare till att hitta den riktiga löparglädje

 

Malin Kemi
Malin har tävlat i löpning på elitnivå i över 25 års tid med störst fokus på medeldistanslöpning, vilket innebär sträckor från 800m upp till 3000m.  Genom åren har det blivit flera SM-medaljer och många imponerande segrar. Men framförallt tar hon med sig den kunskap och erfarenhet som 25 år inom elitidrotten innebär. Malin tränar fortfarande löpning på en hög nivå och satsar nu på framstående placeringar i veteranklassen.  Hon har dessutom jobbat som friidrottstränare och har också en friidrottstränarutbildning i bagaget.

”Det ska framförallt bli roligt att få se de aktiva utvecklas i löparspåret och gärna se dem överträffa sina förväntningarna.”

 

 

 

Sarah Jaxell
Sarah har tränat löpning under hela sitt liv och det har alltid varit ett viktig inslag i hennes träning. Hon gillar framförallt nya utmaningar och har sprungit flera olika ultralopp.  Sarah har stor erfarenhet av att coacha andra och har gjort det i olika former under flera års tid. Hon är dessutom utbildad PT samt certifierad löpcoach.

”Jag ser fram emot att hjälpa människor att hitta glädjen i löpningen, att våga utmana sig och upptäcka den fantastiska känslan av att ha överträffat och överraskat sig själv. Att följa en grupps framsteg och löpglädjas tillsammans är en stor del av nöjet.”

Läs mer om Sarah på hennes egna hemsida.

 

 

 

 

Andreas Jungerup
Andreas har en bakgrund som elitfriidrottare och har flera SM-medaljer i sprint och även ett svenskt rekord på 300m häck.  Han har också både sprungit ungdsoms -OS och ungdoms-VM. På grund av skador tvingades han sluta relativt tidigt med sprintlöpningen och då har det istället blivit en större fokus på längre distanser fast på motionsnivå. Andreas har tidigare lång erfarenhet som friidrottstränare.

”Det ska bli en spännande och häftig utmaning att få vara ledare i vår. Ser framemot att få träffa andra som har samma intresse och som vill lära sig mer om löpning. Ska bli väldigt skoj att också få följa deltagarnas framsteg som löpare”

 

 

 

 

Magdalena Martini
Magdalena har sprungit i hela sitt liv och de bästa träningsstunderna tycker hon man gör i löparskorna. Magdalena jobbar idag med träning som träningsintruktör och personlig tränare. Hon är även utbildad träningskonsult, kostrådgivare samt certifierad löpcoach. Magdalena ser framförallt framemot att hjälpa och stötta dig som vill komma igång med löpträningen.

”Jag gillar verkligen utmaningen och glädjen att se andra människor växa när de inser och förstår sin egen potential.”

 

 

 

 

 

Här kan du läsa mer om löpargruppen i Malmö!

Här kan du läsa om vårens löpargrupper

 

 


Kommentarer avstängda.