Stäng star

Runacademys blogg

Tack för den här terminen

Publicerad

Nu har alla våra orter kört sitt sista ordinarie pass för terminen. Wow, vilken grym termin det har varit! Under 13 veckors tid har vi sprungit, kämpat, svettats och haft kul tillsammans på träningarna. Vi har kört löpteknik, sprungit i skog, längre och kortare intervaller, tuffa backar samt även fått testa på att springa på löparbana. Tillsammans har vi utvecklats på flera plan och lärt oss att löpningen blir så mycket roligare med variation!

Terminen må vara slut, men i höstens löpargrupper fortsätter vi att utvecklas och utmanas på nya och spännande pass. Du hänger väl med?

Bromma

Formkoll

Redan under terminens andra pass fick deltagarna möjligheten att testa formen på 5 km löpning. Detta var uppskattat i brist på lopp och tävlingar, då deltagarna äntligen fick uppleva en uns av tävlingskänsla. Terminen avslutades även med formkollen för att få se huruvida vårens träningar gett resultat. Vi kan konstatera att det sattes flera personbästa och många förbättrade sina tider från första gången. Kul att få kvitto på att träningen lönar sig, och att se glada deltagare som utvecklas.
Göteborg Mölndal

Friidrottsbana

Den här terminen har många av våra grupper testat på att springa ett intervallpass på friidrottsbana, vilket är väldigt uppskattat. För många är det första gången man gör det och det är roligt att se hur ”snabb” man blir automatiskt genom att komma ut på banan. Verkligen en härlig känsla!

Limmared

Karlskrona

Löpskolning

Vi inleder varje pass med uppvärmning samt löpskolning, vilket är perfekt för att få en bättre löpteknik. Många övningar lite krångliga och besvärliga till en början men går galant så här i slutet av terminen!
Lidingö

Styrka för löpare 
Efter varje pass rundar vi av kvällen genom att ha en kort och effektiv balansstyrka för löpare. Ett bra och uppskattat sätt att varva ner och samla ihop oss innan skiljs åt för kvällen. Det är så lätt att man själv glömmer bort att träna balans och fotstyrka, därför är det väldigt bra att vi får in det varje vecka.
Laholm

Rättvik

Trail

En av många fördelar med våren är att majoriteten av passen springs i dagsljus, vilket gjort det möjligt för oss att ha två pass i skogen. Traillöpning brukar alltid vara uppskattat bland deltagarna och den här våren var inget undantag. ”Springa fritt i skogen tycker många är riktigt roligt!!! De blir som barnen och man hör skratt där ute i buskarna!”
Lidingö

Södertälje

Löparglädje

Oavsett vilka väderförhållanden, eller tuffa pass våren bjudit på så har våra deltagare dykt upp vecka efter vecka med ett leende på läpparna. Glädjen som sprids i grupperna är ovärderlig och vi är så himla glada över att ha fått genomföra den här terminen tillsammans med alla härliga löpare. Tack för en riktig toppen-vår!
Skärholmen Sätra

Kiruna

Vill du också ta din löpning till nästa nivå tillsammans med oss? Höstens löpargrupper startar under vecka 37 och kommer att finnas på över 100 orter i Sverige och på Åland, häng med!


En kommentar
  1. Thanks for sharing your thoughts about want
    to buy instagram likes reddit instagram likes.
    Regards