Stäng star

Runacademys blogg

Taggade ledare i Örebro!

Publicerad

I Örebro kommer du att bli coachad av ett ledarteam med stor erfarenhet av att coacha andra och med flera imponerande idrottsmeriter. Alla har även något olika bakgrunder från olika sporter.

Vi har bland annat Örebros stjärnlöpare Mikaela Kemppi som under förra året verkligen tog ett stort kliv in i Sverige eliten. Hon gjorde bland annat den 7:e bästa tiden i marathon i Sverige med hennes fantastiska 2,45. Med i ledarteamet har du dessutom en tjej som har SM-guld i innebandy samt en elitcyklist som också älskar att springa. Med i ledarteamet har vi dessutom en kille med riktigt snabba fötter som har bakgrund som elitorienterare. Han kommer verkligen kunna ge dig tips för hur du blir en bättre löpare i skogen.

Välkommen att utveckla din löpning till nya nivåer med våra ledare i Örebro!

Ledare i Örebro

För oss är det viktigt med duktiga och erfarna ledare. Vi har därför stora krav på våra löpcoacher och många av ledarna har  en lång bakgrund som löpare och flera med imponerande meriter på landslagsnivå. Vi kommer inom kort att presentera ledarna i Örebro.

Mikaela Kemppi
Mikaela har verkligen bevisat att man kan bli en av Sveriges bästa löpare även om man börjar med löpning sent i livet. Hon startade att springa i 35 års ålder och har gjort en imponerande utveckling där hon under 2014 bland annat sprang marathon på 2,45 (Även 7:e bästa tiden i Sverige under 2014), Lidingöloppet på 2,05 samt halvmaraton på 1,19.  Mikaela visar att allt är möjligt och klarar av att träna på denna höga nivå trots både heltidsjobb och en familj med 3 barn.

”Kul att få träffa andra löpare samt att få inspirera andra att våga utveckla sig som löpare”

 

 

 

 

 

 

Sandra Almer
Sandra har bakgrund som elitcyklist men springer också mycket då det är ett bra komplement till cykelträningen.  Sandra har stor erfarenhet av coacha andra och är utbildad personlig tränare,  certifierad löpcoach samt har en kanidatexamen i tränarprogrammet från Örebro Universitet. Så det här med tärning och träningslära är något av Sandras expertområde.

”Jag ser framemot att få träffa och springa tillsammans med en massa nya människor och se när de utvecklas som löpare.”

 

 

 

 

 

Malin Olofsson
Malin har bakgrund som innebandyspelare och har både ett SM-guld samt ett SM-silver i innebandy. När hon lade ner elitkariärren som innebandyspelare så tog löpningen fart och idag tränar hon med full fokus på att bli så bra löpare osm möjligt. Hon springer gärna alla möjliga lopp från 5 kilometer upp till ultra och framförallt gillar hon att springa i terrängen. Malin har stor erfarenhet som löptränare och är både cerifierad löpcoach samt utbildad dietist.

”Det ska bli roligt att få ta del av andra människors motivation och hjälpa dem att nå sina mål och även att få möjlighet att visa glädjen och njutningen som löpningen innebär. Banlöpning, skogslöpning, myrlöpning, oavsett plats och upplägg är det alltid med samma glädje jag tar mig an passen och den känslan vill jag att min adepter ska känna. Det spelar ingen roll om man är helt nybörjare eller har en ryggsäck full av meriter, alla kan springa och jag vill att alla ska känna sig glada och nöjda med sin prestation för varje pass!”

 

 

 

Per Jonhed
Per har bakgrund som elitorienterare och är även en mycket god löpare. Han har bland annat sprungit marathon under 3 timmar samt 10km på goda 34 minuter. Per har lång erfarenhet av att coacha andra och har bland annat varit fystränare för orienteringsklubben under flers års tid.

”Det ska bli väldigt roligt att få vara med som ledare och träffa andra som älskar löpning och se deras utveckling”

 

 

 

 

 

 

Vill du vara med i löpargruppen i Örebro?
Här kan du läsa mer om träningarna i Örebro!

Vill du vara med i någon av våra andra orter?

Här kan du läsa mer om alla våra löpargrupper


Kommentarer avstängda.