Stäng star

Runacademys blogg

Träffa våra ledare i Uppsala

Publicerad

Självklart så kommer vi även till Uppsala i vår och det med 5 starka ledare och alla med något olika bakgrunder. Vi har två ledare med bakgrund från friidrotten som har har en lång elitbakgrund där de har satsat väldigt hårt på löpningen under flera års tid. Vi har sedan en ledare med mycket idéer från thaiboxningen och en annan som tävlat i orientering på elitnivå.

Att ledarna har något olika bakgrunder tror vi enbart kommer att stärka ledarteamet då det gör att alla har olika styrkor som ni kommer kunna ta del utav.  Alla våra ledare kommer sedan att få gå vår interna ledarutbildning som gör att de kommer vara väl förberedda när de ska ta hand om er i vår!  

 

Ledare

För oss är det viktigt med duktiga och erfarna ledare. Vi har därför stora krav på våra löpcoacher och många av ledarna har  en lång bakgrund som löpare med flera imponerande meriter.

 

Christina Hultman
Christina har tävlat och tränat löpning under hela hennes liv och det har alltid varit en viktig del för henne. Hon gör milen strax under 40 minuter och har sprungit halvmaran så bra som på 1,26. Christina tycker även om att variera sin träning och under de två senaste åren har hon även börjat tävla i triathlon.

”Jag ser fram emot att få förmedla massor av genuin löparglädje och kunskap från erfarenheter, till många glada och förväntansfulla löpare och blivande löpare! Jag ser fram mot att träffa upp en härlig grupp löpvilliga människor, oavsett väder, en gång i veckan och lära mig väldigt mycket och förhoppningsvis lära ut lika mycket! ”

 

 

 

 

 

Hreinn Juliusson
Hreinn har bakgrund som elitlöpare och har tränat löpning i över 10 års tid. I bagaget har han bland annat flera SM-medaljer från juniortiden och gick dessutom friidrottsgymnasiet i Huddinge. Hreinn har stor erfarenhet av att leda löpargrupper och har tidigare också lett grupper i egen regi.

”Det ska bli spännande att få vara ledare samt väldigt kul med ny gemenskap och nya utmaningar”

 

 

 

 

 

Anna Beskow
Anna har bakgrund som både skidåkare och orienterare där löpning alltid haft ett viktigt inslag i träningen.  Hon har gjort den krävande lidingöloppsbanan på under 45 minuter och sprang i år in på en imponerande 53e plats på Tjurruset. Anna har lång erfarenhet som tränare där hon bland annat varit coach på orienteringsgymnasiet samt varit huvudledare inom innebandy.

”Jag ser fram emot att knyta nya kontakter med träningssugna människor i olika åldrar. Jag har själv sprungit under hela mitt liv och det har gett mig massor med erfarenhet som jag vill dela med mig av.”

 

 

 

Thomas Nystrand

Thomas älskar att träna och löpträning är idag en naturlig del av hans liv. Kom på 18 plats på Blodomloppet i Uppsala och har tagit topplaceringar i Gottsunda terränglopp under flera års tid.

”Det ska bli väldigt skoj att vara ledare och ser även framemot att skaffa många nya löparvänner”

 

 

 

 

 

 

Klara Björnandet Rahimi

Klara har sitt ursprung från thaiboxningen där löpning hela tiden haft ett viktigt inslag som en del i uppbyggnadsträningen. Klara ser nu framförallt framemot att hjälpa och stötta de som vill komma igång med löpträningen då hon själv började sent med löpning och vet hur tufft det kan vara att komma igång. Klara kommer ge dig den där extra energin så att du orkar mer än vad du tror på träningarna.

”Jag tycker väldigt mycket om att instruera grupper och att peppa samt inspirera motionärer. Jag ser väldigt mycket framemot starten av löpargrupperna!”

linje

 

Vill du utveckla din löpning till nya nivåer och delta i vårens löpargrupp?

Här kan du läsa mer om löpargruppen i Uppsala!

Läs mer om vårens löpargrupper som startas på 16 orter!


Kommentarer avstängda.