Stäng star

Runacademys blogg

”Veckans höjdpunkt i höst är träningen med Runacademy!”

Publicerad

Måndagarna med Runacademy är veckans höjdpunkt! Så beskriver Hanna Hagrenius, deltagare i Kungsbackas löpargrupp hur det är att vara med i Runacademys löpargrupper. Det var när hon skulle gifta sig som hon fann sin andra kärlek i livet, nämligen löpningen. Nu ser hon framemot ännu en termin med Runacademy i höstens löpargrupper. I dag berättar hon för er hur det är att springa med just Runacademy.

Hur kommer det sig att du började springa?
Jag har alltid egentligen tränat ändå sedan jag var liten men hade ett långt uppehåll i tonåren. När jag sedan skulle gifta mig för fyra år sedan kände jag att jag ville komma i form och började därför springa. Då anmälde jag mig till Göteborgsvarvet och ett lokalt lopp i Kungsbacka just för att ha ett mål. Redan från mina första löprundor insåg jag att jag inte bara skulle gifta mig med min livs kärlek utan även hittat min livs passion! Sedan när jag började springa med Runacademy har löparglädjen blivit ännu större.

Hur kändes första träningarna med Runacademy? Vad du nervös? Och vad fick du lära dig?
Jag var otroligt laddad och förväntansfull. Jag kände att det skulle bli roligt att träffa flera som jag som gillar att springa. Att ha någon att dela den glädjen med. Men visst var jag nervös. Jag visst ju inte riktigt vad som väntade! Första lektionen gick bra och det var mycket fokus på löpteknik! Redan efter första tillfället fick jag massa ny kunskap.

Hur har du utvecklats som löpare sedan du gick med i gruppen?
Jag kan säga att jag vågat pressa mig själv enormt mycket mer under passen jag springer med gruppen. Jag har insett att jag klarar mer än vad jag tror under tuffare pass! Jag har också fått mycket bättre löpteknik när jag springer.

Hur skulle du beskriva ledarna i gruppen och hur de coachar löparna?
Träningarna med Runacademy är väldigt lärorika och ett väldigt bra sätt  att träffa andra människor med samma brinnande intresse. Ledarna är väldigt peppande och visar och förklarar noga varje uppgift. De har gett mig mer självförtroende att utmana mig själv! Jag känner mig alltid väldigt glad efter varje träning trots att jag är väldigt trött.

Vad ser du mest framemot med höstens termin?
Att träffa mer likasinnade löpare, som springer för glädjen!

Vill du också springa med Runacademy i höstens löpagrupper? Läs mer och anmäl dig här! 


Kommentarer avstängda.