Stäng star

Runacademys blogg

Vi hjälper dig att lyckas med nyårslöftet!

Publicerad

Det är ofta lätt att sätta upp målen, speciellt när det är dags för nytt år. Nu ska hela livet ändras över en natt och vi ska bli helt nya människor. Vi ska träna mer än förr, äta nyttigt jämt och helst gå ner de där extra kilona lagom till februari. Fort ska det dessutom gå och vi är väldigt ambitiösa till en början. Men ofta slutar det likadant. Det blir inte som du tänkte dig. Du lyckades inte nå målet och allt känns väldigt frustrerande…

Vad var det som gick fel? Och hur ska du göra för att få dina nyårslöften att hålla?

Att sätta upp nyårslöften har alltid varit populärt. För många handlar dessa löften ofta om träning och hälsosam kost. Det kan vara allt från att komma igång med träningen till att slå nya personliga rekord eller varför inte testa något lopp eller distans du aldrig testat förut.

Vi kommer nu på vår medlemssida hjälpa alla er som vill lyckas med ditt nya liv för 2016. Vi startar redan denna vecka med att fokusera på nyårslöften och hur du här ska tänka för att det ska vara realistiskt och nåbart. Då blir det mycket roligare och större chans att du kommer att lyckas.

Veckan efter kommer vi med en massa tips och råd hur ni ska komma igång med löpningen och lyckas få det att bli roligt.

Vecka 2 så blir det fokus på viktminskning och massa råd samt kostprogram för dig som vill gå ner i vikt.

Vi kan redan nu avslöja att vi vecka 3 kommer att lansera årets stora nyhet som vi kallar för mästarutmaningen. En träningsutmaning som verkligen kommer att göra skillnad och ordentligt kicka igång träningen för året. Under nästa vecka kommer vi ut med mer information!

Så om du vill förändra ditt liv för 2016, få ny inspiration och en massa råd och tips på hur du ska lyckas. Då är det läge att bli medlem!

Här kan du läsa hur du blir medlem


Kommentarer avstängda.