Stäng star

Runacademys blogg

Vi hjälper dig få till träningen under julen!

Publicerad

December månad är en hektiskt tid med julmiddagar, julklappsfixande och det är mycket som händer och ska planeras. Du är inte ensam om du känner att träningen inte har haft samma prioritet. Många upplever också en stress under jul som känns jobbig med allt som ska fixas. Julen är till för oss att umgås, samla energi och må bra! Men det blir inte alltid så..
En faktor som kan bli lidande under julen är träningen. Trots att många av oss får lite ledighet så hinns den inte alltid med. Firandet tillsammans med familj, vänner och släkt och allt annat som ska fixas kan göra så att det blir svårt att få till träningen. Att inte hinna träna och få den avkoppling som träningen ger kan också bidra till att vi upplever mer stress.

Men var lugn, vi har tipsen som hjälper dig hålla igång med träningen över jul! I veckans tema nästa vecka ska vi ge dig de en massa tips hjälper dig få till träningen under julen. Vi kommer också ge er massa råd som hjälper er varva ner och inte känna er helt slut efter julhelgen.

I ”Veckans tema” kommer vi att ge en massa bra tips och knep att ta för att få till träningen. Vi kommer också ge tips på en massa roliga, korta och effektiva pass som passar bra att köra innan julfikat. Ni kommer också få tips på träning som passar bra att köra tillsammans med vänner och familj!

Häng med i veckans tema genom att bli medlem på våran medlemssida. 

IMG_5272

Läs mer om medlemssidan här!


Kommentarer avstängda.