Stäng star

Runacademys blogg

Vi tipsar om bästa julklappstipsen

Publicerad

Ho ho ho! Vi hjälper tomten och alla hans nissar att hitta den perfekta julklappen till alla som gillar att röra på sig. Här presenterar vi några av alla bra julklappstips som finns!

Vi hjälper dig att klapparna finna,
så att du träna ska hinna.
Här kan du hitta en riktigt bra grej,
som passar alla som vill röra på sig.

Vintergrupper – startar v.2

Häng med i vinterns löpargrupper. Vi kör på 37 orter runt om i Sverige och på Åland med start vecka 2. I våra vintergrupper kommer vi bevisa för dig att det går att springa i alla väder oavsett kyla, mörker, is eller snö. Det kommer att vara en stor variation på passen där vi kommer att lära dig hur roligt det kan vara att springa under vintern.
Endast 1245 kr! (Medlem 1145 kr.)
Information och anmälan hittar du här.

En plats i vårens löpargrupp

En plats i löpargruppen kommer garantera 15 träningstillfällen med rolig och utvecklande träning med start vecka 12. Här kan alla nivåer av löpare vara med. Vi har löpargrupper på över 100 orter runtom i Sverige så chansen är stor att vi har en löpargrupp nära dig! Kostnaden för en hel termin med löpargruppen är endast 1295 kr. Vi har även en löpargrupp Online för dig som vill delta i våra grupper på distans – perfekt för dig som inte har möjlighet att fysiskt närvara vid våra pass!
Information och anmälan hittar du här.

Medlemskap Onlineträning

Vill du få en extra boost i din träning och samtidigt kunna träna smidigt hemifrån, oavsett var någonstans du bor? Då är vår Onlineträning något för dig! Med vår onlineträning får du tillgång till över 100 olika träningspass, träningsprogram och en massa tips och råd. Träna hemma på dina villkor!
Kostnad per månad: 159 kr/månad
Kostnad 12 månader: 99kr/månad (om du binder dig på ett år)
Information och anmälan hittar du här.

Träningsutmaning

Att delta i en träningsutmaning är det perfekta sättet att få in träningen i en hektisk vardag. Vi lovar stor variation i din träning som ger extra pepp, utveckling och motivation. I alla pass coachar vi dig antingen med hjälp av ljudfiler eller videoklipp så du enkelt kan träna på egen hand i hemmet. När du är med i en utmaning får du även tillgång till vår onlineträning som innehåller mängder av olika pass. Vi har flera olika utmaningen under året som avlöser varandra.

Information och anmälan hittar du här.

God jul och lycka till med julklappsinköpen!


Kommentarer avstängda.