Stäng star

Runacademys blogg

Vill du få en extra kickstart på det nya året?

Publicerad

Snart är det dags för ett nytt år med nya möjligheter! Nu är det en god anledning att bryta nya vanor och starta på en ny kula. Glöm tidigare misstag och blicka framåt.

Vi kommer att från och med 18 januari starta upp en träningsutmaning för dig som verkligen vill komma igång med träningen efter jul. Denna träningsutmaning kommer att vara helt online.
Den går ut på att du under 5 veckor blir uppmanad att träna 3 pass i veckan med fokus på styrka och kondition. Du rapporterar sedan träningen till oss.

Innan utmaningen startar så får du göra några enkla fystester för att mäta din kondition och styrka. Dessa kommer du att kunna göra på egen hand. Vi kommer sedan att avsluta utmaningen med att göra testerna på nytt. Hur mycket bättre har du blvit?

För att spetsa på utmaningen ännu mer så har du dessutom chans att vinna väldigt fina priser med bland annat löparskor och ryggsäck från Salomon.

Alla kan vara med på denna träningsutmaning och det spelar ingen roll var du bor då den kommer att vara på distans.

För att delta behöver du enbart bli medlem i vår löpcoahing online där du även hittar träningsprogram och mycket mycket mer.

Läs mer om träningsutmaningen online

20141211-150506-54306278.jpg


Kommentarer avstängda.