Stäng star

Runacademys blogg

Vinnaren i adventsutmaningen!

Publicerad

Vi har under de senaste tre veckorna kört träningsutmaningen Adventsutmaningen online på Runacademys onlineträningssida. Vilka roliga träningsveckor vi har fått tillsammans! Vi vet att det kan kännas lite tyngre att nu ta sig ut i löparspåret när det är mörkt och kallare ute. Men vi hoppas att vår utmaning har gett er lite extra pepp och energi till att hålla igång träning nu under december.

Av alla som klarat av hela utmaningen har vi lottat ut ett presentkort på Runacademys webshop som har ett värde på 1000 kr. Vi vill därför säga stort grattis till Stina Olsson som är den glada vinnaren!

Här kan du se filmen där vi lottar ut vinnaren!

Nu peppar vi inför Vinterutmaningen!
Hur mycket starkare och uthålligare tror du att du kan du bli på fem veckor (V.5-9)?. Det kommer vinterutmanignen ge svar på. Utmaningen kommer starta med några fystester som du sedan avslutar själva utmaningen med. Under veckorna kommer du utmanas på 3-4 pass i veckan och du kommer få köra både olika löppass och styrkepass. Anmälan till utmaningen öppnar under vecka 3 på träningsutmaningssidan!

Vi vill tacka alla er som deltog i Adventsutmaningen och hoppas vi ses i Vinterutmaningen!


En kommentar
  1. Tack själva! Bra med utmaningar för då blir träningen av och det blir kvalité. Lätt att hoppa över träningspass annars. God Jul och Gott Nytt År!