Stäng

Senaste nytt från Runacademy

Idag startar mellandagsrean

Publicerad

Idag startar vår mellandagsrea! Läs här för att se alla våra riktigt bra klipp.Rean pågår till och med 1 januari 2023.

Du kanske behöver uppdatera garderoben med lite nya, följsamma träningskläder från Salomon? Eller är du sugen på att komma igång och träna i våra löpargrupper? Här presenterar vi alla fin-fina rabatter i årets mellandagsrea. Rean pågår till och med 1 januari 2023.

Löparresor – 300 – 700 kr i rabatt
Vi arrangerar flera populära träningsresor och läger under året, både inom Sverige och utomlands. Gemensamt för våra läger är löparglädje, äventyr och att få uppleva nya miljöer.

Vårens löpargrupp – 100 kr rabatt
Vill du att det ska bli roligare att springa och få lära dig mer om hur löpningen kan varieras? Då ska du hänga med oss i våra löpargrupper! Vi har löpargrupper på över 100 orter i Sverige samt på Åland. Till oss är alla nivåer välkomna att vara med och vi har även en grupp för nybörjare. Välkommen att hitta den sanna löparglädjen tillsammans med oss!

Vintergrupper – 100 kr i rabatt
Vill du hålla igång med löpningen under vintern? Vill du dessutom få en rejäl kickstart på det nya året och bli både starkare och uthålligare? Då ska du hänga med i våra vintergrupper som startar under vecka 3.

Löparkonvent – 100 kr rabatt
Lördagen den 29 april bjuder vi in till en lärorik dag fylld av spännande föreläsningar, träningspass och workshops. Alla nivåer av löpare är välkomna och du kan räkna med en rejäl motivationskick och en massa nyttig kunskap.

Webshopen – 40% rabatt
Uppdatera träningsgarderoben med kläder från Salomon. Vi har 40 % på hela sortimentet i vår webshop.

Onlineträning – 20% rabatt
Här får du tillgång till över 100 olika träningspass, träningsprogram och en massa tips och råd! Allt serveras på ett lättillgängligt och smidigt sätt som du kör själv hemifrån.

Styrkeutmaningen – 30% rabatt
Många löpare slarvar med styrketräningen som kan göra att man lättare blir skadad och inte får samma utveckling i sin träning. Därför ska du hänga med i vår styrkeutmaningen där vi på endast tre veckor kommer bevisa för dig att du kan bli betydligt starkare, vilket du kommer att ha nytta av under löparåret 2023. Häng med och kickstarta året på bästa sätt! Utmaningen pågår v. 2-4.


Kommentarer avstängda.