Stäng

Senaste nytt från Runacademy

Spring för Musikhjälpen 2022

Publicerad

Nu har årets Musikhjälpen dragit i gång från Kungstorget i Göteborg. Var med du också och gör skillnad genom att springa med oss för Musikhjälpen 2022! Musikhjälpen pågår till och med 18 december.

Under vecka 50 (12-18 december) bjuder vi in att springa tillsammans med oss på Runacademy till förmån för Musikhjälpen. Detta år går pengarna som samlas in till att förbättra livet för barn som är på flykt från krig och konflikter. Här kan du läsa mer om vad pengarna kommer gå till.

Vi kommer ha ett fysiskt träningspass med utgångpunkt från Musikhjälpen-buren på Kungstorget i Göteborg. Du kan också vara med och bidra till vår insamling genom att genomföra ett löppass online där du blir coachad och får instruktioner hur passet går till med hjälp av en ljudfil. Alla ska kunna vara med oavsett var man bor! I samband med att du gör ditt träningspass skänker du valfri summa till vår insamling.

Så bidrar du till Runacademy´s insamling

Du hittar vår insamling till Musikhjälpen här eller genom att klicka på bilden nedan.

Fysikt träningspass

Dag och tid:

Onsdag den 14 december klockan 17:30

Plats:

Kungstorget i Göteborg

Så kommer passet gå till:

Du kommer bli coachad av ledare från Runacademy i ett löpträningspass där du kommer att få prova på olika löpteknikövningar, samt springa intervaller. Alla kan vara med oavsett nivå, då vi anpassar passet efter alla.

Spring med oss online

Om du inte kan närvara på plats i Göteborg så kan du vara med oss online. Vi bjuder då på ett ljudfilspass med musik där du blir coachad av oss under hela passet. Du kommer få tydliga instruktioner i text och film hur passet kommer att fungera. Vi kommer erbjuda ett kom i gång pass för dig som är nybörjare samt ett intervallpass för dig som är i gång med löpningen. Gör något gott för dig själv och världen genom att träna samtidigt som du bidra till vår insamling!

Hur anmäler jag mig?

Du anmäler dig till det fysiska träningspasset eller vårt ljudfilspass online genom att fylla i formuläret nedan.

Om Musikhjälpen

Musikhjälpen arrangeras av Sveriges radio med syfte att samla in pengar till olika välgörande ändamål. Detta år sker insamlingen med utgångspunkt från Kungstorget i Göteborg. Årets insamlade pengar går till barn på flykt runt om i världen. Du kan läsa mer om Musikhjälpen här!


Kommentarer avstängda.