Senaste nytt från Runacademy:

Januari 28, 2020

En löparresa är så mycket mer än bara löpning. På resa efter resa ser vi hur en gemenskap sprider sig i gruppen och vänskapsrelationer byggs upp. Och det är egentligen inte så konstigt eftersom man upplever så mycket tillsammans och utmanar sig på tuffa pass.

Här ger vi tre exempel på livslånga vänskapsrelationer som skapats under våra läger!

Våren 2016 reste Katarina Gunnarsson och Ulrika Karlsson på vår löparresa till Gran Canaria vilket kom att bli en av många i raden av resor de åker på. De hade aldrig träffats tidigare och de reste båda utan sällskap. Det dröjde inte många löpsteg innan de hittat varandra och sedan dess har de delat många härliga stunder tillsammans – både i löparspåret och utanför.

Ulrika, Katarina (och Helene) på resan i Gran Canaria 2016!

Ulrika och Katarina har sedan dess åkt på flera löparresor tillsammans, t.ex. Grövelsjön (bilden) och Chamonix

Ett annat exempel på vilken fantastisk gemenskap som kan byggas på bara en vecka är 2019 års resa till Madeira.

Här var det en skara människor som snabbt blev sammansvetsade och som nu träffas regelbundet och springer tillsammans runt om i Sverige. Hela 7 stycken från gänget har även bokat in sig på resan till Gran Canaria 2020 – en möjlighet att träffa varandra igen men även för att skapa nya vänskapsband!

Bilden kan innehålla: 2 personer, personer som ler, personer som står och utomhus

Delar av “Madeira gänget” som återsågs och sprang Ängsö Trail Run i september.

Ett tredje exempel är Jonas Bergström och Niclas Sjögren som har lärt känna varandra väl då de båda varit med på löparresan i Chamonix vid flera tillfällen – Jonas som deltagare och Niclas som ledare. De valde att förlänga 2019 års läger genom att tillsammans springa UTMB-banan. Ett rejält äventyr för två löparvänner!

Jonas och Niclas på UTMB-banan

En löparresa är verkligen så mycket mer än bara löpning. Blir du också sugen på att uppleva gemenskapen som kommer med ett löparläger? Häng med oss på någon av våra resor!

–>TILL VÅRA RESOR

 

Skriv en kommentar:

E-postadressen publiceras inte.

Petras blogg:
Fler inlägg från Runacademy:
Bloggarkiv: