Stäng star

Runacademys blogg

Häng med oss till Spanska solkusten

Publicerad

Lämna höstmörkret i november och följ med oss på en fantastisk träningsresa till Spanska solkusten! Det här är en resa som passar alla typer av löpare som kommer att bestå av en härlig blandning av strandlöpning, intervaller, löpteknik, styrka, rörlighet och äventyr i bergen.

Välkommen att följa med oss på en härlig träningsresa till Spanska solkusten, Fuengirola, som oftast bjuder på sol och runt 20 grader värme i november. Här finns många fina löpställen i direkt anslutning till hotellet, längs den långa strandpromenaden och vi har endast 20 minuters bilresa upp till själva bergen. Du kan därför räkna med många inspirerande löprundor och en stor variation på passen.

Det här är en resa som passar alla typer av löpare och kommer att bestå av en härlig blandning av strandlöpning, intervaller, löpteknik, styrka, rörlighet och äventyr i bergen.

Vårt boende

Vi kommer att bo på ett av Fuengirolas lyxigaste hotell, Hotel IPV Palace & Spa som är ett fyra stjärnigt hotell. Hotellet ligger precis vid stranden och alla rum har en fantastisk utsikt över havet. Här finns även ett SPA som är perfekt att besöka när benen är trötta efter träningspassen. Det serveras en fantastisk frukostbuffé som gör att vi startar dagen på bästa sätt.

Läs allt om resan här.

Vi klimatkompenserar ditt flyg

När du reser med Runacademy ingår det också att din flygresa blir klimatkompenserad. Det innebär att växthusgaserna som släpps ut via flyget kompenseras genom att man investerar i andra projekt som minskar utsläpp av växthusgaser. Det är självklart inte lösningen för vår klimatkris men är bättre än att inte göra något alls. Klimatkompenseringen görs i samarbete med klimatkompensera.se och här kan du läsa om deras olika projekt. Efter genomförd resa kommer du att få ett certifikat från oss som bevisar att resan var klimatkompenserad.


Kommentarer avstängda.