Stäng star

Runacademys blogg

Häng med till Kullaberg – några platser kvar!

Publicerad

Häng med oss på en härlig hösthelg till underbara Kullaberg den 21-24/10, vi har fortfarande några platser kvar! Över en långhelg njuter vi av många härliga löpturer och roliga pass tillsammans. Hoppas du hänger på!

Om lägret på Kullaberg

Vi kommer att bo mitt på Kullaberg i nordvästra Skåne där du möts av hav, många fina stigar och ett stort naturreservat med väldigt varierad terräng. Löpturerna kommer att ta oss både genom vackra bokskogar med snällare stigar samt på steniga, kuperade stigar genom dramatisk natur. Vi kommer även få chansen att uppleva Lars Vilks välkända konstinstallation Nimis, som är byggd av drivved och är häftig att uppleva!

Det här blir en löparweekend med fokus på att springa i fina miljöer i kombination med tuffare träningspass, styrketräning, rörlighetsträning och en hel del fokus på löpteknik. Självklart kryddas helgen med mycket skratt och en härlig gemenskap.

Vem kan följa med?

På det här löparlägret är alla nivåer av löpare välkomna att vara med, nybörjare som riktigt snabba löpare. Man bör dock vara medveten om att terrängen är tuff med en hel del höjdmeter och tekniska partier där vi kombinerar löpning med vandring vid behov. Vi delar in oss i olika grupper på löppassen så att alla utmanas på sin nivå.

Boende

Vi kommer att bo i mysiga rum på Kullagårdens Wärdshus där du verkligen kommer att känna att naturen är dig nära. Här serveras dessutom förstklassig mat som vi får avnjuta dagligen! Det finns möjlighet att boka antingen dubbelrum eller enkelrum i den mån det finns.

Med anledning av corona

Det är viktigt att alla som kommer till våra läger är helt friska och inte uppvisar några som helst symtom. Vi kommer även anpassa oss efter rådande situation med att hålla oss till små grupper samt försöka hålla avstånd till varandra så mycket som är möjligt. Det är även viktigt att alla är noggranna med att tvätta sina händer.  Om det finns reserestriktioner bestämda från folkhälsomyndigheten som gör att du inte känner dig bekväm med att resa kommer det vara möjligt att avboka sin resa kostnadsfritt 5 veckor innan lägret. För övrigt gäller annars våra bokningsvillkor.

Program för lägret

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras.

[day_program]

[ledare]

Pris och vad som ingår

Boende i dubbelrum: Medlemspris 6450 kr (Ordinarie pris 6 650 kr)
Boende i enkelrum: Medlemspris 7500 kr (Ordinarie pris 7700 kr) ENDAST 1 RUM KVAR!
Utan boende: Medlemspris 4210 kr (Ordinarie pris 4420 kr)

Som medlem hos oss har du alltid 200 kr rabatt på våra resor och läger inom Sverige. Detta gäller både om du springer med våra löpargrupper eller är medlem online.

Allt detta ingår

 • Boende i vald rumstyp
 • Förstklassig mat, halvpension med frukost och middag
 • Löpteknik för traillöpning
 • Coachning av engagerade ledare
 • Alla löppass och övriga träningspass
 • Workshop
 • Runacademy T-shirt
 • 3 månaders medlemsskap på Runacademys medlemssida (för dig som inte är medlem)

Detta tillkommer

 • Resa till Kullaberg
 • Lunch
 • Dryck till måltiderna
 • Mellanmål under helgen och energi till löpturerna

Kan man åka ensam?

Att resa på egen hand fungerar alldeles utmärkt. De brukar vara många som reser utan resesällskap på våra läger och du kommer snabbt att lära känna nya, likasinnade vänner. Gemenskapen i gruppen brukar växa sig väldigt stark då vi delar alla häftiga upplevelser tillsammans och utmanar oss själva.

Att ta sig till Kullaberg

Lättast är att ta sig till Kullaberg med bil. Vi kommer se till att vi samåker ut till Kullaberg i största mån så blir det både billigare, trevligare med sällskap och mer miljövänligt. Du kan även åka kommunalt till ex. Helsingborg eller Mölle där vi sedan försöker ordna upphämtning av någon som passerar orten. Vi återkommer med samåkningsschema närmare lägret. Observera att du själv står för resekostnaden.

Bokningsvillkor

Du bokar dig till lägret genom att fylla i formuläret nedan. Bokningen är personlig och bindande. Här kan du läsa om våra bokningsvillkor för lägret och här kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter – du godkänner båda i samband med din bokning.


Bokning

Bokningsavgiften på bokningsavgiften 1000 kr betalas i samband med din anmälan. Slutfakturan (minus bokningsavgift) kommer 5 veckor innan avresa. För att få medlemsrabatten (200 kr) behöver du vara inloggad på ditt konto vid anmälan.


Kommentarer avstängda.