Stäng star

Runacademys blogg

Lite tid att träna? Häng med i Adventsutmaningen!

Publicerad

Tiden när vi börjar närma oss december och juletider brukar vara en hektisk period för många. Det är ofta mycket i arbete och skola som ska bli klart när vi successivt börja närma oss juletider och förhoppningsvis lite ledighet. Under denna tid när det även blir mörkare och kallare brukar många få en motivationsdipp till att träna. Att komma ut och träna är viktigt även fast det är mörkt och kallt ute.

Satsa på tidseffektiv träning

Att satsa på korta effektiva träningspass är nyckeln. Vi på Runacademy vill därför i vår kommande träningsutmaningen, Adventsutmaningen visa att man behöver inte ha en timme över för att träningen ska ge effekt utan man kan uppnå stora förbättringar på kortare träningspass. I utmaningen kommer alla pass vara max 35 minuter eller kortare. Att satsa på korta träningspass är bättre än att genomföra ett långt pass i veckan. Mycket forskning pekar på att vi idag behöver hitta sätt att röra på oss i vardagen för att bryta stillasittande och få regelbunden fysisk aktivitet. Att göra träningen hemifrån genom Runacademy ljudfilspass och videopass som ingår i umaningen är ett sätt att öka sin fysiska aktivitet.

Så här går utmaningen till

Utmaningen körs helt online där du under tre veckor utmanas på 3-4 pass i veckan.
Den startar vecka 47, den 20 november, och pågår till och med 10 december. Efter avslutad utmaning kommer man ha tillgång till passen i ytterligare en vecka, till den 17 december, vilket gör att man på så sätt kommer att kunna ta ikapp pass om man råkat missa ett av träningspassen.

Träningspassen kommer vara olika löppass inspelade på ljudfil, styrkepass och även ett alternativt konditionspass på ljudfil som man kan göra i en trappa antingen innomhus eller utomhus i form av step up. Stor variation utlovas!

På bara tre veckor kommer du bli både starkare och få en bättre kondition med hjälp av korta tidseffektiva träningspass.

Läs mer och anmäl dig här!


Kommentarer avstängda.