Stäng

Runacademys blogg

Ni har väl inte missat Winter Camp?

Publicerad

För alla er som bor i Stockholmsregionen kan vi erbjuda en riktig rivstart på träningsåret 2017!

Vi kör sedan flera år tillbaka ett Winter Camp där vi utmanar er på tre tuffa och stärkande pass i veckan under fem veckor. Under tidigare år har vi sett stora förbättringar hos våra deltagare vilket visar på att du kan göra stor skillnad på bara en dryg månad!


Så passa på att vara med på denna utmaning tillsammans med ett roligt gäng och peppande ledare. Ge dig själv en utmaning och se hur bra just DU kan bli! 

Alla nivåer av löpare kan vara med på Winter Camp även om vi rekommenderar att du kan springa 3 km sammanhängande för att få ut maximalt av träningen. Vi kommer att ge olika alternativ på passen och övningarna så att alla löpare utmanas utifrån sina förutsättningar.

Häng på du också så ska vi göra allt för att inspirera dig så att 2017 blir ditt bästa löparår någonsin!

Winter camp 2017 börjar den 15 januari.

LÄS MER OM WINTER CAMP HÄR

 

klamparhallen

Styrkepass är viktiga för att bli en bra löpare och givetvis kommer detta var ett moment i Winter Camp!

IMG_4689.JPG

Men givetvis ligger fokus på löpningen! Här ett glatt gäng inför löpintervaller under Winter Camp 2016.

IMG_4590.JPG

Vi inleder och avslutar med fystester på Bosön för att kunna mäta våra förbättringar!

fys


2 kommentarer
 1. Hej,

  Jag vill gärna delta, men är tyvärr bortrest när första fystestet görs. Kan man mäta på egen hand? Var hittar man info om vilka tester som ska göras?

  MVH
  Sofia

  • Hej Sofia!

   Vad kul att du vill vara med på Winter Camp! För de som inte kan vara med på fystesterna går det fint att göra ett liknande test på egen hand. Vi kommer då att skicka ut information om hur detta går till dig per email. I samband med att du anmäler dig bör du dock skicka ett email till oss på info@runacademy.se så att vi kan förbereda detta för dig. 🙂 Hoppas vi ses på Winter Campen!

   Gott nytt År!
   Therese