Stäng star

Runacademys blogg

Provspring med våra löpargrupper

Publicerad

Vill du testa att springa med oss? Ta chansen att prova ett pass med oss helt gratis under maj månad!

glada människor i löpargrupp

Vi har löpargrupper på över 90 orter i Sverige där vi lär ut hur löpningen kan varieras för att bli ännu roligare. Under maj månad (v.18-v.21) är alla välkomna att prova ett pass hos oss helt gratis. Vill du sen fortsätta resterande terminen så är det möjligt att göra det för halva priset!

Hur går det till?

Vi öppnar nu upp möjligheten för er som missade starten av vårens löpargrupper att komma in senare på terminen. Därför ger vi nu alla en chans att testa ett pass med oss helt gratis under maj månad. Du bestämmer själv ort och vilken vecka som du vill komma till. Om du sen vill fortsätta att träna med oss terminen ut så kommer det vara möjligt att anmäla sig för halva priset. Vårens termin pågår till och med vecka 24.

Vad kör vi för pass?

Under maj månad kommer det vara en stor blandning av olika intervaller. Detta har du att se fram emot under de olika veckorna:

Vecka 18: På minuten

I det här passet skall vi kombinera styrka med löpning i olika former där nya utmaningar väntar varje minut. Passet kommer utveckla din snabbhet och explosivitet.

Vecka 19: Tröskelintervaller med löpteknikfokus

I det här passet kommer du få testa på att springa något längre tröskelintervaller med fokus på olika delar av din löpteknik.

Vecka 20: Slumpintervaller i trail

I det här passet skall vi ge oss ut i skogen och lära oss att bemästra terrängen. Vi kommer springa både obanat och på stigar samt jobbar upp frekvensen i våra fötter.

Vecka 21: Fantastic four

I det här passet kommer du få köra olika block där totaltiden alltid är på 4 minuter men består av olika former av intervaller. Du kan räkna med att du på så sätt får lära känna din kropps olika farter på ett bättre sätt.

Anmäl dig

Nedan kan du läsa om vilka orter vi kör på och när kommande pass kommer att vara. Mer information om passen och samlingsplats hittar du i respektive orts program. Du anmäler dig till ett av passen under vecka 18-21 i formuläret längst ned på denna sida. Tänk på att du endast får testa ett av passen under maj gratis, välj vecka i anmälan. I samband med din anmälan får du en biljett att visa upp till ledarna.

För er som ännu inte springer med oss, ta chansen att testa passet i veckan! Just nu får du testa att springa ett pass gratis med oss under hela maj. Men inte nog med det – nu när halva terminen har gått så är det möjligt att anmäla sig för halva priset! Det är aldrig försent att starta hänga på oss

Testa pass här www.runacademy.se/testa.

Anmäl dig här för 50 % www.runacademy.se/lopargrupp

Kommentarer avstängda.