Stäng star

Runacademys blogg

Så här ser första veckans pass ut i vinterutmaningen!

Publicerad

Denna vecka drar vi igång Vinterutmaningen på Runacademys medlemssida. Utmanignen kommer att pågå under fem veckors tid. På bara fem veckor kan du både få en bättre kondition och bli starkare med hjälp av Runacademys träningspass.

Första veckans pass kommer att bestå av följande:

Pass : Fystester
Utmaningen börjar med fyra enkla fystester. Fystesterna består av ett konditionstest och tre stycken styrketester. Testerna är enkla att genomföra på egen hand. Med hjälp av fystesterna kommer alla utmanare att kunna mäta sina fysiska förbättringar som är möjliga att göra på bara fem veckor! Det är riktigt motivationshöjande att göra fystesterna. Det är spännande att utmana sig själv och se hur formen är. Med hjälp av vinterutmaningens träningspass så kommer formen bara bli bättre.

Pass 2: Veckans intervallpass
Denna vecka ska vi göra 70 sekunders intervaller med kort vila. Passet kommer bli en härlig utmaning och ge effektiv konditionsträning.

Pass 3: Styrkepass
Veckan avslutas med ett komplett styrkepass på endast 40 minuter. Passet går ut på att göra 3 långsamma repetitioner följt av 5 snabba av varje övning i totalt 3 omgångar. Du gör passet med hjälp av en instruktionsvideo och får peppning och coachning passet igenom.


Därför ska du vara med i Vinterutmaningen!

Med hjälp av utmaningen kommer du komma igång på det nya året och få en massa inspiration och mer motivation i din löpträning. På bara fem veckor kan du göra stora förbättringar i både kondition och styrka.

resultat wintercamp 2017

Förra året gjorde deltagarna i Runacadmeys wintercamp på 5 veckor förbättringar med hela 48s på 3000meter löptest. De blev också mycket starkare i båda styrkeövningarna plankan och jägarvila. Detta visar på att på bara några veckor kan du stora förbättringar!

 


Hur kommer utmaningen att gå till?

Utmaningen kommer pågå under 5 veckor på våran medlemssida.Varje vecka kommer vi utmana er på tre olika pass. Ni kommer också få genomföra fystester i början och slutet av utmaningen så att ni kan mäta era förbättringar. Träningspassen kommer vara av stor variation. Både olika löpträningspass så som intervallpass, tröskelpass och distanspass samt olika funktionella styrkepass.

Utmaningen är gratis för alla er på medlemssidan och alla kan vara med oavsett nivå! Varje fredag kommer du att få kommande veckas pass på mejl och vi lägger även upp passen som en länk på sidan. I slutet av varje vecka ska du sedan rapportera in träningen till oss på Runacademy kontoret. Du får göra alla dessa tre pass när du vill under veckan.

Med hjälp av utmaningen kommer du komma igång med träningen på det nya året och bli både starkare och snabbare på bara 5 veckor!


Du har chans att vinna fina priser!

I vår vinterutmaning har du chans att vinna fina priser om du deltar i alla träningspass och registrerar dem hos oss. Vi kommer lotta ut en löparryggsäck ifrån Salomon, en träningsjacka ifrån Salomon med Runacademy tryck, två Runacademy t-shirt och fem Runacademy buffar. Ta chansen att delta du också!

agile-12-ryggsäck-300x300

För att ha chans att vinna fina priser måste ni göra alla pass och registrera dessa till oss senast under söndagen samma vecka som ni kört passen!

 


 

Häng med i Vinterutmaningen!

Få tillgång till passen i sin helhet och delta i utmaningen genom att bli medlem på Runacademys medlemssida. Alla som fullföljer utmaningen har chans att vinna fina priser ifrån oss på Runacademy och Salomon!
BLI MEDLEM

vinterutmaningen


Kommentarer avstängda.