Stäng star

Runacademys blogg

Tips! Träna hemma med vår träningsbank

Publicerad

Du vet väl om att du som är medlem i Runacademy har tillgång till massor av bra träningspass i vår träningsbank. Passen är perfekta att köra hemifrån på egen hand.

styrkepass hemifrån

I vår träningsbank finns allt från olika intervallpass till styrkepass och yoga. Alla pass förklaras tydligt med video och det finns även ljudfilspass där vi coachar dig i löparspåret. Med över 100 tillgängliga pass i vår träningsbank garanterar vi att det finns något som passar dig oavsett vilken nivå du befinner dig på. Med vår träningsbank blir det smidigt att träna hemma på dina villkor.

Träningsbanken ingår i våra löpargrupper

För att komma åt träningsbanken krävs att man är medlem, antingen i våra löpargrupper eller på vår onlinesida. Vill du bli medlem? Läs mer om vad vår onlineträning innebär.

Vill du passa på att gå med i våra löpargrupper och få träningsbanken på köpet? Perfekt, det är en bra investering i dig själv. Klicka här för att komma till våra löpargrupper!

Vi bjuder på ett Tabatapass

För att du ska få en känsla av hur våra pass är uppbyggda i vår träningsbank bjuder vi dig på ett tuffare Tabatapass med Hanna. Övningar som ingår i passet är:
– Utfallshopp
– Armhävningar
– Kickar på alla fyra
– Russian twist och nudda hälar
– Höftlyft på ett ben
– Superman och sprattla
– Plankan och hollow position
– Burpees


Kommentarer avstängda.