Stäng star

Runacademys blogg

Träffa våra ledare i Linköping

Publicerad

Du har väl inte missat att vi nu till hösten även kommer starta en grupp i Linköping? Där kommer du bland annat att coachas av en av Sveriges snabbaste medeldistanslöpare.

 


linköpingSara Rönnby
Sara är en av Sveriges snabbaste medeldistanslöpare och tävlar framförallt på 800m. I meritlistan finns flera juniormästerskap samt SM-medaljer på meritlistan.  Sara studerar just nu till läkare och har även lett löpargrupper tidigare i en annan löparklubb. Hon är dessutom diplomerad massör. Nu ser hon väldigt mycket framemot att få peppa och inspirera er deltagare till att hitta mer glädje i löpningen.

Det ska bli skoj att inspirera andra och att dela med mig av mina erfarenheter! Roligt att se utvecklingen hos deltagarna samt att sprida löparglädje.”

 

 

 

 

 

 

 

linkopingKarl Schenström
Karl är en kille som man inte springer ifrån enkelt då han är snabb som blixten. Karl har varit friidrottare sedan barnsben och satsar numera främst på sprint. Det här med teknik och löpskolning är något som Karl är expert på. Att springa långt är däremot inte hans största styrka även om han gör längre distanser under höstträningen för att bygga upp en stark och uthållig kropp.  Karl har stor erfarenhet av coaching och har tidigare bland annat varit friidrottsledare för barn och ungdomsgrupper.

”Min förhoppning är framförallt att kunna inspirera nybörjare till att göra plats i sina kalendrar för att ge sig ut och springa” 

 

 

 

 

 

 


linköping2Christina von tell

Christina har bakgrund som friidrottare och under de senaste åren har det blivit alltmer längre distanser. Christina tycker framförallt det är roligt att få coacha andra och få fler att komma igång med löpträningen. Hon har även en lång erfarenhet av att coacha andra löpare då hon tidigare varit ledare in en annan löparförening.

”Ser framförallt framemot att peppa nybörjarna till att hitta glädjen i löpningen”
 

 

 

 

 

 

 

 

karl

Karl Rönnby
Karl gillar framförallt att springa länge och långt.  Redan som 17-åring gjorde han sitt första 50km lopp och idag har han gjort hela åtta marathonlopp och har även sprungit lopp på hela 100km samt flera 6-timmarslopp. Nu ser han framemot att inspirera fler att lära sig tycka om att springa.

”Det ska bli kul att få vara med och kunna dela med sig till andra av de kunskaper jag har sammlat på mig omlöpning under åren.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill du träna med oss i höst?

Här kan du läsa mer om höstens löpargrupp

Läs mer om alla våra löpargrupper

 


Kommentarer avstängda.