Stäng star

Runacademys blogg

Tre stora nyheter för våren!

Publicerad

Vi kan glädjande meddela att vi har tre stora nyheter inför vårens löpargrupper. Vad sägs om följande?

 

1) Formkollstest på 5 km
Är du en av dem som saknar att springa lopp? Till vårens löpargrupper kommer vi att erbjuda att köra ett formkollstest på 5 km för de som vill. Tanken är att man då gör det i början av terminen och sedan på sista passet i terminen för att på så sätt kunna mäta sin förbättring. Låter inte det spännande? Självklart är detta frivilligt och för dig som inte gillar tävlingsmoment kommer det vara möjligt att välja ett annat roligt pass.


2) Nybörjargrupp
En nyhet för våren är att vi kommer att köra en basgrupp för nybörjare under hela terminen . Under tidigare terminer har vi kört 7 pass för nybörjarna och de har sedan fått hoppa in bland de övriga deltagarna. Vi har då märkt att flera av våra nybörjare blir något skrämda och inte kommer till passen. För att få fler nybörjare att också köra hela terminen kommer vi att ha en nybörjargrupp med hela 13 pass under våren!


3) Workshop om styrketräning ingår i priset
En nyhet för våren är att vi kommer att livestreama en workshop kring styrketräning för löpare som kommer att ingå i priset. Här kommer Runacademys grundare Petra Kindlund och VM-löparen Johanna Bäcklund att ge dig tips på övningar som är extra viktiga hos löpare. Workshopen kostar ingenting extra och kommer att livestreamas på torsdag vecka 13 klockan 18:00 samt under onsdagen vecka 14 klockan 18:00.

 

Anmälan till vårens löpargrupper öppnar nu på tisdag! Är du snabb att anmäla dig har du chans att vinna många priser. Alla som anmäler sig senast måndag 7 december får dessutom 100 kr i rabatt!


6 kommentarer
  1. 👏👍🥰 var roligt med lite nytt, bra med workshop så man får bra tips på styrka.

  2. Jag är intresserad av nybörjargruppen för våren 2021
    Hur gör jag för att anmäla mig, vad är priset och vilka dagar är det.
    Med vänlig hälsning, Ingela

  3. Så kul och bra att få lära sig lite ”nytt” . Jag har med Runacademy’s hjälp tagit mej ur ” mellanmjölken’s ” träningspass. Workshopen ska bli spännande,
    Ser framemot 2021. 👏🏃‍♀️👌