Stäng star

Runacademys blogg

Varsågod, vi bjuder på ett effektivt corepass

Publicerad

Runacademys Onlineträning innehåller massor av olika styrkepass, intervallpass, rörlighet m.m. Har du testat på något av alla pass? Här får du chansen att köra Johannas effektiva corepass, lycka till!

Här ger vi dig chansen att testa ett effektivt corepass, helt gratis! Idag bjuder vi på Johannas effektiva corepass vilket endast tar 10 m minuter. I det här passet jobbar vi med olika coreövningar där vi fokuserar extra på de djupa magmusklerna.

Till passet med musik: 

 
Till passet utan musik: 

20% rabatt

Med vår onlineträning får du tillgång till över 220 olika träningspass, varav över 100 pass är enbart styrketräning och rörlighet! Så du behöver inte vara löpare för att träna med oss. Även du som vill utveckla din styrka och enkelt kunna träna hemifrån kan bli medlem på vår onlineträning. Just nu får alla nya kunder 20%. Erbjudandet gäller till 31 oktober 2021, använd koden onlinetraning.

Styrkepassen har olika upplägg. Det finns pass som fokuserar på muskeluppbyggnad, pulsstyrka som ger bättre muskelstyrka såväl som kondition samt skadeförebyggande styrkepass. Vi har både korta pass som du kan göra när du vill få till träningen men har ont om tid samt längre pass på uppemot en timme.

Att träna styrketräning genom Runacademys onlineträning är enkelt och bekvämt. Perfekt för dig som har svårt att ta dig till ett gym eller vill träna på obekväma tider. Med Runacademys onlineträning kan du träna när du vill, var du vill och det tillsammans med någon av oss instruktörer.

Lycka till!


Kommentarer avstängda.